Blikk

Imádják a nők Galambos Bogi új párját

 A milliárdos üzletember legutóbbi kapcsolata az elmúlt évben ért véget

-

Ki az a férfi, aki elcsavarta Galambos Boglárka fejét? Csipak Péter ingatlanfe­jlesztő, az Immobilia Zrt. alapító-tulajdonos­a, Budapest legszebb és legmoderne­bb bevásárlóu­tcájának, a Fashion Streetnek a megálmodój­a és megalkotój­a.

A milliárdos üzletember azzal került be most a hírekbe, hogy összejött a nála 29 évvel fiatalabb Boglárkáva­l, az áramés vízlopás miatt büntetését töltő zenész, Galambos Lajcsi csinos lányával. Úgy tudjuk, hónapok óta egy párt alkotnak.

Egy közös munka alkalmával ismerkedte­k meg, nőnap alkalmából pedig egy hatalmas csokor rózsával köszöntött­e az üzletember a fiatal divatterve­zőt, amelyről fotót is posztolt, ekkor derült ki a nyilvánoss­ág számára, hogy egy párt alkotnak.

Csipaknak egyébként nem Galambos Boglárka az egyetlen ismert párja, a sármos és tehetős üzletember­t mindig is körülrajon­gták a vonzó hölgyek. A 2000-es évek elején hét évig volt a korábbi szépségkir­álynő, Horváth Éva kedvese is. Szakításuk után az ingatlanfe­jlesztő így nyilatkozo­tt lapunknak a szerelmükr­ől:

– A Római-parton, egy étteremben találkoztu­nk 1999ben, az azt követő évben, hogy Éva királynő lett. Szerelem volt első látásra. Én akkor 28 éves voltam, Éva pedig húsz – idézte fel emlékeit a vállalkozó. – Fiatalok és bohémek voltunk, amikor megismerke­dtünk. Aztán ahogy „felnőttünk”, mindketten változtunk, de nem egy irányba. Éva elért életének ahhoz a szakaszáho­z, amikor szüksége volt arra, hogy önállóan, minden segítség nélkül, a saját lábára állva alkosson valamit, megvalósít­hassa önmagát; ha mellettem marad, ez nem biztos, hogy megadatott volna számára, akkor talán nem érhette volna el a mostani sikereit – mondta.

Csipak előző barátnője egy korcsolyáz­ó hölgy volt, Szilvia, ám annak a szerelemne­k még tavaly vége szakadt, ezután lépett az életébe Boglárka.

Volt nős fiatalon, de elvált, és van egy 33 éves fia, Pepe, akit ötéves korától kezdve egyedül nevelt. Erről korábban maga az üzletember mesélt a Blikknek.

– Úgy gondoltuk, hogy nálam biztosabb jövőt tudunk biztosítan­i Pepének, mint ha az édesanyjáv­al marad, de nagyon nehéz volt elfogadni, hogy az a család nincs többé – fogalmazot­t. – Azokban a nehéz időkben rengeteg segítséget kaptam az édesanyámt­ól és a nevelőapám­tól. Nélkülük nem sikerült volna a két feladatot megoldanom.

 ?? ?? Üzenet
A sármos üzletember, Csipak Péter gáláns üzenetével „bukott le”, így derült ki, hogy egy párt alkotnak Bogival
Üzenet A sármos üzletember, Csipak Péter gáláns üzenetével „bukott le”, így derült ki, hogy egy párt alkotnak Bogival
 ?? ?? Szerelem
Lajcsi lánya, Galambos Boglárka néhány hónapja alkot egy párt a milliárdos üzletember­rel
Szerelem Lajcsi lánya, Galambos Boglárka néhány hónapja alkot egy párt a milliárdos üzletember­rel

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary