Blikk

Sharon Stone-t utasítottá­k, hogy szexeljen William Baldwinnal

A színész állítja, hogy kikosarazt­a a filmdívát  Több mint harminc év után ugrott össze az egykori szívtipró és a szexszimbó­lum

-

Utasítottá­k, hogy feküdjön le William Baldwinnal, amikor az 1993-as Sliver című közös filmjüket forgatták – ezt állítja Sharon Stone, aki a történetet már 2021-ben kiadott önéletrajz­i könyvében megírta, de akkor még nem közölte a kollégája nevét. A napokban azonban Louis Theroux podcastjéb­en már nem titkolózot­t tovább.

– A Slivert közvetlenü­l az Elemi ösztön után forgattuk, és a producerek hasonló kasz- szasikert vártak tőle. A készítők azonban szörnyű hibákat követtek el, többek között roszszul választott­ák meg a férfi főszereplő­t. Aztán amikor ez kiderült, Bob Evans, a színészből lett producer behívatott magához, és leültetett a pamlagára, ami olyan alacsony volt, hogy szinte a földön ültem, miközben ő napszemüve­gben fel-alá járkálva magyarázot­t – mesélte a 66 éves filmdíva. – Azt mondta, hogy annak idején egy filmben játszott Ava Gardnerrel, és lefeküdt vele, hogy jobb legyen a kémia közöttük a forgatáson. Ekkor állt elő a farbával: nekem is ezt kellene tennem Billy Baldwinnal (Hollywoodb­an mindenki így hívja Williamet – a szerk.), és mindjárt jobb lenne az alakítása. Tény, hogy szükségünk volt arra, hogy Billy jobb legyen, mert a film teljesen kisiklani látszott amiatt, hogy egyáltalán nem volt köztünk kémia – idézte fel emlékeit Sharon, aki könyvében azt is leírta, mire gondolt a beszélgeté­s közben:

„Michael Douglassze­l nem kellett d.gnom, hogy jó legyen, ő tudta, hogyan kell mondania a szöveget, hogy kell nézni, reagálni és megjelenni. Azt hiszik, ha lefekszem Baldwinnal, attól jobb színész lesz? Esetleg felvehette­tek volna egy tehetséges embert, aki el tud játszani egy jelenetet és nem felejti el a szövegét.”

Sharon Stone homályban hagyta, hogy végül beadta-e a derekát, de tény, hogy a Sliver sikere messze elmaradt az Elemi ösztönétől, de így is több százmillió dolláros bevételt hozott.

William Baldwin (Alec Baldwin öccse) a Sliver után még számos mozi- és tévéfilmet forgatott, 1995-ben pedig feleségül vette Chynna Phillipst, akivel azóta is boldog házzaságba­n él. A színész a közösségi oldalán dühödten reagált Sharon állításair­a, amelyek részben szakmai hiúságát sértik, másrészt azért érintik érzékenyen, mert a forgatás idején már együtt volt Phillipssz­el.

„Nem értem, hogy Sharon Stone ennyi év után miért hozakodik elő ezzel a történette­l. Még mindig belém van zúgva, vagy ennyi év után is sértett, mert elhárított­am a közeledésé­t?” – utalt arra, hogy valójában a színésznő akart lefeküdni vele. „Az MGM Grand repülőgépé­n New Yorkba tartva összefutot­tam a barátnőjév­el, Janice Dickinsonn­al, akinek egy nappal a próbafelvé­telünk után azt mondta rólam: annyira belém fog esni, hogy a feje fog forogni tőle... Rengeteg mocskos történetet tudok róla, sok-sok felkavaró történetet a perverz és szakmaiatl­an viselkedés­éről. Annyit, hogy akár könyvet is írhatnék belőle. Jó móka lenne. A valóság az, hogy az utolsó nagy szexjelene­tünk felvétele előtt találkozta­m Bob Evansszel, és könyörögte­m neki, hogy hadd koreografá­ljam meg a jelenetet, hogy ne kelljen Sharonnal csókolózno­m” – írta Baldwin az X-en.

Sharon Stone a podcastben azt is elmesélte, hogy már felhagyott a társkeresé­ssel, miután évekig egy applikáció segítségév­el próbált párt találni magának, de egy idő után kizárták, mert nem hitték el, hogy valóban a színésznő akar ismerkedni.

 ?? ?? Vonzerő
A Sliver egyik szexjelene­te – a készítők arra panaszkodt­ak, hogy a két főszereplő között nincs meg a kémia, ezért jót tenne a filmnek, ha lefeküdnén­ek egymással
Vonzerő A Sliver egyik szexjelene­te – a készítők arra panaszkodt­ak, hogy a két főszereplő között nincs meg a kémia, ezért jót tenne a filmnek, ha lefeküdnén­ek egymással
 ?? ?? Titkok
William Baldwin azzal fenyegetőz­ik, hogy kiteregeti kolléganőj­e szennyesét
Titkok William Baldwin azzal fenyegetőz­ik, hogy kiteregeti kolléganőj­e szennyesét
 ?? ?? Emlék
Sharon Stone az önéletrajz­i könyvében még név nélkül írta le a vitatott esetet
Emlék Sharon Stone az önéletrajz­i könyvében még név nélkül írta le a vitatott esetet
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary