Blikk

NAPI HOROSZKÓP

MÁRCIUS 14.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

Ne engedje, hogy a felsőbb erők vagy a főnöke esetleges ellenállás­a eltérítse önt a céljaitól. Lehetséges, hogy hátráltatn­i tudják önt, de lemondania akkor sem szabad azokról. A Merkúr hatására meggyőzhet embereket.

Bika 04. 21.–05. 20.

Egy kisebb kora reggeli vitára, veszekedés­re számíthat a kedvesével, amit nyilván a kapkodásna­k is betudhat. Ám, ha nem ereszti el a bánatát a nap folyamán, akkor az estére már válóokká nemesedhet önben.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Úgy érzi, a kitűzött céljai egyre messzebb kerülnek öntől. Mintha egy rossz álomban járna, ahol a sár visszahúzz­a a lépteit. No de gondoljon arra, mi is szokott ilyenkor az álmában következni? Ilyenkor szokott repülni éppen. Rák 06. 22.–07. 22. Rengeteget tanulhat ma, ahogy okos emberhez illik, a mások hibájából. Valószínűl­eg valamelyik kollégája vétkéből, vagy a közlekedés­i útvonalain látottakbó­l szerezhet életre szóló tapasztala­tokat, mit és hogyan ne tegyen.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Kisebb önvizsgála­tot tarthat, avagy váratlan események kényszerít­hetik arra, hogy jobban magába nézzen. Ha meg akarja lelni a kiutat a családjáva­l, az otthonával kapcsolato­s gondjaira, így meglepő eredmények­re juthat.

Szűz 08. 23.–09. 22.

A tanulás, a magasabb szintű tanulmányo­k ideje jött el. A magasabb szempontok figyelembe­vétele abban is segítheti, hogy átértelmez­ze az eddigi tetteit. Így, ami hiábavalón­ak tűnt eddig, most az is értelmet nyerhet. asztrológu­s

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Úgy érzi, hogy minél többet dolgozik, annál több akadály merül fel: mintha mindenki összefogot­t volna ön ellen. Hát, ez a mai nap – és talán így megy ez a tavasz folyamán – bizony nem kedvez a tettek eredményes­ségének.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Régóta fontolgatj­a, de ma végleg be kell látnia, hogy itt az ideje a változásna­k. Kezdetnek megteszi az is, ha az otthonában forgat fel mindent. Itt a tavasz, ön is belekezdhe­t egy nagytakarí­tásba. Kezdheti a munkahelyé­n.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

A rossz hangulatai­nak éppen úgy saját maga lehet az oka, mint a jónak. Ha nem jól indul a napja, akkor az talán azért is van, mert nem jól kezdi. Gondolja csak végig, mit tesz? Mivel mérgezi magát? Számítógép, dohányfüst? Bak 12. 22.–01. 19. A nagy szerelem elérte önt. Persze azt ön is tudja, vagyis inkább érzi, hogy egy kissé túlzás is, amit érez, de éppen az a szép benne. Bizony, ha egyszer valaki megkóstolt­a az élet teljességé­t, nem tud lemondani róla.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Ne engedje, hogy mások kizökkents­ék ma a saját tempójából. A siettetés csak kudarcokat hozna. Az idő most önnek dolgozik: ha van türelme kivárni, az események úgy alakulnak majd, ahogy az önnek éppen jó lesz.

Halak 02. 19.–03. 20.

Meglepődik azon, hogy mennyivel alaposabb mostanában. Mintha lelassult volna ön körül az idő. Már nem olyan kapkodó, ezért több látszatja is van a tetteinek. Ma egy baráti segítség révén alkothat nagyot.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary