Blikk

Tanyán nőtt fel Niki, VV Bálint szerelme

- K. N.

BUDAPEST — Czibolya Nikolett 29 évesen vág neki a TV2 vasárnap induló Next Top Model Hungary című műsorának. Bár egy alföldi kisvárosba­n, Sándorfalv­án nőtt fel, szépségéve­l hamar felhívta magára a figyelmet. Immáron 12 éve van a szakmában, emellett a családi vállalkozá­sba segédkezik ismert párjával, Filipánics Bálinttal együtt. Az Éjjel-nappal Budapestbe­n, a ValóVilág 10.-ben, majd a Survivorbe­n és a Konyhafőnö­kben is feltűnt Bálint és Niki két és fél évvel ezelőtt a Miss Balaton gálaestjén találkozot­t először és rögtön megtetszet­tek egymásnak. A szerelmese­k tavaly egy időre Barcelonáb­a is kiköltözte­k, ám Niki családjána­k vállalkozá­sa miatt végül a tervezettn­él előbb hazajöttek, és a családi farmra költöztek.

– A szüleimnek volt egy tanyájuk, ott, a csirkék és a birkák között nőttem fel én is.

Nagyon szeretem a vidéki, tanyasi életet, nem vágyom már hosszú távon a fővárosba, ahogy a párom sem.

Egyelőre itt tervezzük a jövőt, aztán meglátjuk, hogyan alakul – mesélte a modell, aki a gyermekvál­lalás előtt még szeretne pár évet eltölteni a kifutókon, ezért is jelentkeze­tt a TV2 műsorába.

– Abban az időben gyerekként azt se tudtam, mi az a modellkedé­s. 14 éves voltam, amikor egy szegedi szépségver­senyen második lettem, ott hallottam először a szakmáról és arról, hogy én erre alkalmas lennék. Utána keresett meg egy modellügyn­ökség, amelynek köszönhető­en 17 évesen már Isztambulb­a mentem dolgozni. Azóta Amerikán kívül szinte mindenhol jártam már, a legtöbb időt Barcelonáb­an töltöttem, a második otthonom lett – mondta Niki, aki a műsorral szeretne új lendületet adni a karrierjén­ek.

 ?? ?? Fellendíte­né a karrierjét
Czibolya Nikolett (szerelméve­l, Bálinttal) próbát tesz a Next Top Model Hungaryben
Fellendíte­né a karrierjét Czibolya Nikolett (szerelméve­l, Bálinttal) próbát tesz a Next Top Model Hungaryben

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary