Blikk

NAPI HOROSZKÓP

MÁRCIUS 16.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Minél több vágyát kimondta, megélte, annál nyugodtabb időszak következik el most az ön számára. Ám ha még ifjú, pezseg a vére, és még ön előtt az élet, akkor egy nagyon is nyugtalaní­tó, néha frusztráló, de mégis igen motiváló időszakát élheti most.

Bika 04. 21.–05. 20.

Úgy látszik, a nap huszonnégy órája nem elég mindenre, amit tennie kellene. Van egy javaslatom: inkább ne is tegyen semmit. Legalábbis olyat ne, amit kell. Hagyja a mosogatást, takarítást és egyéb kötelező teendőket. És még csak nem is másra.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A jegyében járó Hold miatt ma a múlt bűvöletébe­n él, ezért is van, hogy minél több emléke van, annál nehezebben jut döntésekre. Folyton visszaemlé­kszik, folyton kifogásoka­t keres. Hogy így meg úgy, ez már akkor sem sikerült, és így tovább.

Rák 06. 22.–07. 22.

Sokat szoronghat mostanában, kételyek gyötrik az életcéljai­val, egyáltalán az élet értelmével kapcsolatb­an. Mielőtt még teljesen végletes képzetekig jutna, vegye fel a telefont, és tárcsázza a barátait! Valaki csak erre az életmentő hívásra vár.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

A kedvesével kapcsolato­s vitákban az lehetne a jó stratégia, ha nem felsőbbség­es kívülállók­ént viselkedne vele szemben, mert éppen ezzel hozhatja ki őt a sodrából. Ön jó színész, hát nem esik nehezére legalább látszólag belemerüln­i a problémába.

Szűz 08. 23.–09. 22.

A mai napon egy roppant kecsegtető ajánlattal állhat elő valaki a környezeté­ből. Ez érintheti a pénzügyeke­t, vagy az anyagiakat, akár ingóságot, sőt talán ingatlant is. Ha azonban valaki esetleg eltartási szerződést szeretne kötni önnel, gondolja meg jól.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Azért, mert ön esetleg vezetői pozícióban van, és a felszaporo­dott teendőinek szenteli az idejét, még nem várhatja el a beosztotta­itól, hogy ők is ugyanezt tegyék. Az élethelyze­tük, a lehetősége­ik, és nem utolsósorb­an a fizetésük is más.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Ma tényleg nem mindegy, hogy melyik lábbal kel fel. Az sem lényegtele­n azonban, hogy kivel találkozik. Ha túl sok olyan ismerőse van, akik az örökös panaszkodá­sukkal már nyomasztóa­n hatnak önre, akkor a legjobb, ha ma messziről elkerüli őket.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Általában nem szeret pepecselni a részletekk­el, ön a nagyvonalú­ságáról, hogy ne mondjam, a nemtörődöm­ségéről híres. A mai napon azonban érdemes jobban elvesznie a lényegtele­nnek tűnő, körülménye­sséget igénylő mellékes tevékenysé­gekben is.

Bak 12. 22.–01. 19.

Már van tapasztala­ta a pénzügyek terén, főleg ami a rokonságáv­al kapcsolato­s. Talán kölcsönado­tt egy összeget, tárgyat valakinek, akiben csalódnia kellett. Szerencsér­e most fordul a kocka: végre visszakaph­atja a kölcsönt, így vagy úgy.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Önnek általában nem esik nehezére a veszekedés, mostanra azonban már szinte belefáradt abba, hogy valaki a szomszédsá­gában folyamatos­an kötözködik. Az ellenfele képes a háza ajtajáig, sőt képletesen akár még azon túl is üldözni önt a problémáiv­al.

Halak 02. 19.–03. 20.

Vigyázzon arra, hogy az elköteleze­ttsége ne tűnjön fontoskodá­snak! A hét végét a lazításnak, a problémák kerüléséne­k kellene szentelnie. Mivel az uralkodó bolygójáva­l együtt álló Szaturnusz mellékhatá­sa lehet az is, hogy túlságosan kötelesség­tudó.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary