Blikk

Bezárja balatonfür­edi boltját Ördög Nóra

 Nagyon megterhelő volt a tévés és férje számára az utóbbi időben a sok utazgatás

- K. N.

Idén már nem nyitja ki Balatonfür­eden üzemeltete­tt kisboltját Ördög Nóra és Nánási Pál. Két év után ugyanis belátták, nem tudnak elég időt és energiát fordítani az üzletre a másik kettő akarattyai és egyéb feladataik mellett. Abban azonban még nincs közöttük egyetértés, hogy a jövőben újraindulh­at-e az üzlet.

Legutóbb tavaly októberben írtunk arról, hogy a házaspár balatonfür­edi boltja technikai okok miatt zárva tart és azóta sem nyitott ki. Mint megtudtuk, Nóri és Pál a jövőben nem szeretnék már ezt az üzletüket üzemeltetn­i.

– Balatonfür­eden két szezont húztunk le, de azt hiszem, az idei év arról szól, hogy racionaliz­áljuk a rengeteg feladatunk­at, és az egyik ebből az, hogy fájó szívvel, de el kell a füredi boltot engednünk. Azt kellett felmérnünk, hogy nem tudunk ott elég időt tölteni. Hiába van a Balaton partján, sajnos meszsze van tőlünk és Akarattyát­ól is, ahol a másik két boltunk és a nyaralónk is van. Nagyon megterhelő a folyamatos ideoda utazgatás – magyarázta lapunknak Nóra, aki bevallotta, a sok utazgatás idővel terhes kötelesség­gé vált a számukra.

– Azt az örömöt, amit egyébként első körben adott nekünk a Balaton, azt sajnos egy kicsit elveszítet­tük emiatt. Így végül abban maradtunk Palkóval, hogy jó lesz nekünk ott Akarattyán. Most döntöttük el, hogy nem fogjuk újra nyitni, a következő nyári szezonban zárva marad. Kevesebbet tudtunk

AZT GONDOLOM... foglalkozn­i vele, mint a helyben lévő másik kettővel, és ezekre szeretnénk koncentrál­ni. Számunkra egy sikeres történet és egy szép kisbolt volt. Jól is működött, de magunk miatt muszáj volt meghoznunk ezt a döntést.

Azt viszont Nóriék megsúgták, hogy újra és újra szóba kerül közöttük a balatonfür­edi egység és hogy mi lesz vele a jövőben, Nánási Pál nem titkolja, még van a szívében remény a folytatásr­a.

– Ebből is látszik, hogy a feleségem a racionális­abb kettőnk közül – mosolyodot­t el Nánási. – Egyelőre elég a kettő másik. Azok is amellett, hogy sok örömöt adnak, teherrel is járnak. Mindeközbe­n Nóri műsort vezet, én fotózom, és ott vannak a vlogok is, amikből mostanság elég kevés sikerült. Nekem megint lesz Big Shot. Szóval csomó feladatunk van így is. Folyamatos vergődés, küzdelem volt ezt a döntést meghozni. Nehezen engedtük el Füredet, de jobb lesz így.

– Bár a téli szezonban csökkentet­t nyitvatart­ással, de mégis szépen működünk. Hétvégén azért ilyenkor is sokan jönnek a Balatonhoz, és nagy örömünkre megtelik a bolt terasza és tök jó hangulat alakul ki, de az igazi, intenzív szezon azért nyáron jön el. Arra nagy erőkkel készülünk már most. Nem tudjuk, menynyire szabadulun­k így fel, ez lesz az első szezon, hogy csak két bolt működik majd. Én szeretnék nyáron elmenni pihenni, mert eddig erre nem jutott időnk, aztán meglátjuk, hogy sikerül-e – tette hozzá Nóri.

A házaspár 2020-ban nyitotta meg az első Nekem a Balaton kisboltját Balatonaka­ratytyán, de az ott lakóknak nem tetszett, hogy az addig csendes környéket hirtelen ellepték a turisták, ezért nem sokkal később a falu egy forgalmasa­bb helyén újabb és nagyobb üzletet nyitottak. 2022-ben aztán tovább bővültek, és nyárra Balatonfür­eden is létrehozta­k egy boltot, ami miatt szinte azonnal feljelente­tték őket, mert az épületen lévő nagy matrica rontotta a város összképét, így azokat leszedték.

 ?? ?? Döntöttek
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál kénytelen volt a három balatoni kisboltja közül egyet bezárni
Munkában
A munkálatok­ba Nánási Pál is besegített, ha kellett a pult mögött állt, ha arra volt szükség, akkor az evőeszközö­ket rendezgett­e
Döntöttek Ördög Nóra és férje, Nánási Pál kénytelen volt a három balatoni kisboltja közül egyet bezárni Munkában A munkálatok­ba Nánási Pál is besegített, ha kellett a pult mögött állt, ha arra volt szükség, akkor az evőeszközö­ket rendezgett­e
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Pult mögött
Nóri miatt is sokan jártak a balatoni kisboltokb­a, hátha éppen a műsorvezet­ő szolgálja ki őket
Pult mögött Nóri miatt is sokan jártak a balatoni kisboltokb­a, hátha éppen a műsorvezet­ő szolgálja ki őket

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary