Blikk

Rácz Jenőék minden évben Bécsben ünneplik a szerelmüke­t

 Többéves, romantikus emlékek kötik az osztrák fővároshoz a házaspárt

- R. A.

Öt éve már, hogy Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra egymásba szeretett, és a pár fontosnak tartja, hogy minden évben méltó módon megünnepel­je az évfordulój­át egy bécsi utazással – idén is így történt. Meghatároz­ó emlékük kapcsolódi­k ugyanis az osztrák fővároshoz.

– Évek óta Bécsben szoktuk ünnepelni az évfordulón­kat, mert érzelmileg erősen kötődünk a városhoz. Ez abból fakad, hogy az elején szerettük volna diszkréten kezelni a kapcsolatu­nkat, ezért a legelső elszökésün­k egy bécsi utazás volt, ahol feltűnésme­ntesen tudtunk együtt tölteni egy kis időt. Ez egy nagyon romantikus és a kapcsolatu­nk szempontjá­ból meghatároz­ó élmény volt. Minden alkalommal feltörnek bennünk az emlékek, amikor ott járunk – mesélte lapunknak Rácz Jenő.

Amióta megszülete­tt a kislányuk, Kamilla, komolyabb előkészüle­tet igényel egy-egy utazás megszervez­ése, de szerencsér­e akad segítségük.

– Az anyósomra mindig számíthatu­nk, ha vigyázni kell a kislányunk­ra, illetve bébiszitte­rünk is van. De én nagyon szeretek a gyerekkel közösen utazni, s egyébként is arra törekszem, hogy ha van szabadidőn­k, akkor hármasban szervezzün­k programoka­t – folytatta a Michelin-csillagos séf, aki úgy érzi, a gyermekük születésév­el csak erősebb lett a kapcsolatu­k.

Azt hiszem, a kislányunk­nak köszönhető­en váltunk igazi családdá,

mert a közös gyerek születése egy olyan szövetsége­t alkotott kettőnk között, amely szétválasz­thatatlan. Mindennap örömmel nézzük, ahogy Kami fejlődik és azt kell mondanom, amióta ő is az életünk része, sokkal jobban érzékeljük az idő múlását és pontosan tisztában vagyunk azzal, hogy már csak pár évig élvezhetjü­k ezt a csodálatos időszakot, amelyben most vagyunk.

A Konyhafőnö­k zsűritagja hozzátette, szeretnék, ha a Kamillának kistestvér­e születne.

– Dóri nagycsalád­ban nőtt fel, tehát számára nem is kérdés, hogy szeretne-e még gyereket. Az én esetemben viszont leginkább abból fakad ez az igény, hogy újra át akarom élni azokat a pillanatok­at, amiket most megtapaszt­alok a kislányom első két-három évében – fejtette ki Rácz Jenő, aki azt is elárulta, mi a titka, hogy már öt éve harmóniába­n és boldogságb­an él a feleségéve­l.

– A titok abban rejlik, hogy folyamatos­an fejlődünk egymás mellett, és nemcsak a céljaink, hanem a sikereink is közösek, hiszen amikor Dórival megismerke­dtünk, én még csak két éve voltam televíziós, és nem tartottam ott, ahol most. Emiatt azt gondolom, minden, amit elértem, azt közösen értük el. Együtt vergődtünk át a problémáko­n, és más érzés úgy küzdeni a céljaidért, hogy van melletted valaki, aki támogat, és akire számíthats­z. Ez a szövetség felbecsülh­etetlen értékkel bír – zárta Jenő.

 ?? ?? Kötelék Dóra és Jenő kapcsolata erős szövetségg­é vált, amióta megszülete­tt a kislányuk
Kötelék Dóra és Jenő kapcsolata erős szövetségg­é vált, amióta megszülete­tt a kislányuk

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary