Blikk

NAPI HOROSZKÓP

MÁRCIUS 18.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Ha eddig nem volt bátorsága megtenni valamit, most végre erőt gyűjt hozzá. Régóta érlel már egy gondolatot: tegyen róla, hogy valósággá váljon! Nemcsak szerelemre lehet kedve, de ha fiatal, akkor ez az elsődleges terve. Bika 04. 21.–05. 20. Ön egy olyan ember, akire nem lehet ráfogni, hogy különösebb­en álmodozó volna, vagy ne lenne képes reálisan látni a dolgait. Ha időnként mégis elragadják az ideái, azért van ön mellett egy társ, aki visszafogj­a. Ikrek 05. 21.–06. 21.

Egy régi, kockázatos befektetés­e most balul üthet ki. Semmi sem menthetetl­en azonban, de meg kell beszélniük a partnereiv­el. A szemben álló vélemények ütközése parázs vitát okozhat. A felhőtlen nevetés segíthet. Rák 06. 22.–07. 22.

Hangulata meglehetős­en kiszámítha­tatlan. Ha nem akarja, hogy a rosszkedv uralkodjon el ön felett, akkor készítsen listát a jó és rossz dolgokról. Azokra a feladatair­a koncentrál­jon, amikben inkább kedvét leli. Oroszlán 07. 23.–08. 22.

A helyzete a kelleténél is változékon­yabb, de különösen a felsőbb hatalmakka­l szemben nem jó kimutatnia, ha kifejezett­en bosszantja, amit tesznek. A nyílt küzdelmekb­en sajnos csak ön húzhatja a rövidebbet. Szűz 08. 23.–09. 22.

Az élet úgy látszik, játékos kedvében van: ma önnel packázik. Ma éppen egy olyan embert vet ön elé, akivel már rég leszámolt. Ha így van, vegye jelnek: talán foglalkozn­ia kell vele, mert tisztáznia kell vele valamit.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Jobb lenne, ha ma munka helyett inkább meghosszab­bítaná a hét végét, és nem foglalkozn­a munkaügyek­kel. Kimerítő hete volt, így aztán önnek is joga van a pihenésre. Különösen ha a párja is szabadnapo­s éppen. Skorpió 10. 23.–11. 21.

Mostanában egészségi problémák kínozzák. Elsősorban a tüdő és a légzőszerv­ek, valamint a húgyhólyag tájékán fordul elő a baj. Rendszeres­en megfázik, náthás, köhög. Mint azt tudja, a testi bajoknak lelki gyökerei vannak. Nyilas 11. 22.–12. 21. Ön is érzi, hogy önuralma mintha elhagyta volna. Ráadásul a hirtelen haragja egyre többször keverheti bajba. Ma is hajlamos arra, hogy a dühe eluralkodj­on. Ám ezt is megelőzhet­i, ha önuralomra tréningez reggel. Bak 12. 22.–01. 19.

Uralkodó bolygója az engedékeny Halakban jár ma: végre minden megy a maga útján, semmilyen akadályba nem ütköznek a tervei. Lehet, hogy egy nyilvános szereplése­n is részt kell vennie, ami jól sikerül, ne aggódjon! Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Valakivel találkozik, aki nagyon fontossá vált, válhat az életében. Ha az utóbbit érzi igaznak, akkor is ez egy olyan találkozás, ami már korábban is megtörténh­etett volna. Ez a késlelteté­s kellett, hogy végre komolyan vegye. Halak 02. 19.–03. 20.

Ma legyen óvatos a közlekedés­ben! Ön szeret hebehurgyá­n, amolyan igazi szeleburdi módon járkálni. Nem lepődnénk meg, ha gördeszkáv­al vagy rollerrel közlekedne a gyalogutak­on. Ez ma is veszélyes lehet.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary