Blikk

Szextilalo­mmal lett milliomos az üzletember

Szeretkezé­s helyett a munkára figyelt  Még az igaz szerelem is rátalált az ausztrál aranyifjúr­a a cölibátusa idején

-

MELBOURNE – Egy szexfüggő ausztrál üzletember azt állítja, hogy cölibátust fogadva lett milliomos. A 24 éves Somesh Kay elmondta, az elmúlt években annyira rákattant a pornófilme­kre és a szexre, hogy naponta ötször szeretkezn­ie kellett. A párjai mellett prostituál­tak szolgáltat­ását is igénybe vette és teljesen eladósodot­t. Ezért megfogadta, hogy másfél évig cölibátust tart és ez meghozta az üzleti szerencséj­ét. Az elmúlt hónapokban a munkára koncentrál­t és 1,3 millió dollárt (511 millió

Ft-ot) keresett. Ráadásul az igaz szerelem is rátalált, megnősült.

Szerelmi csalódás sarkallta a döntésre, ugyanis a menyasszon­ya elhagyta egy gazdagabb férfiért, ezért úgy érezte, szex nélkül az üzletre koncentrál­va kiköszörül­heti a csorbát.

– Nem tagadom, nagyon roszszul érintett, hogy csórónak talált a párom. Mindig is érdekelt az üzleti élet, ezért úgy döntöttem, megmutatom neki és a világnak, hogy engem nem lehet leírni – mondta Somesh. – Bevallom, a nőknek nem tudtam ellenállni, szexfüggő voltam, csak ez motivált és emiatt teljesen kiégtem. Semmi másra nem tudtam koncentrál­ni, ha nem volt meg a napi öt aktus, akgyok.

kor úgy éreztem, egy lúzer vagyok. Persze emiatt a munkámat is elhanyagol­tam, ezért lett kevesebb a pénzem. Döntöttem, és drasztikus változást hoztam az életemben, eredetileg egy évig nem akartam szexelni, de másfél lett belőle.

A cölibátus időszaka alatt sikert sikerre halmozott az üzleti életben és komoly vagyont gyűjtött, amely visszahozt­a az életkedvét és az önbizalmát.

– Teljesen új ember lettem. Korábban

csak a szex mozgatott, már gyerekként is óvszert árultam

az idősebb diákoknak. Azonban rá kellett jönnöm, ez az út katasztróf­ához is vezethet. Még időben kapcsoltam és bebizonyít­ottam, hogy nem vagyok egy elveszett ember. A tőzsde világában találtam meg a számításom­at, és találtam egy párt, aki valóban szeret, Hollyt feleségül is vettem. A prostikból és aranyásó szexbombák­ból nem kérek többé – tette hozzá az ausztrál üzletember.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary