Blikk

NAPI HOROSZKÓP

MÁRCIUS 20.

- Végh Nóra

Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz 03. 21.–04. 20.

Egy fontos évforduló közeledik a rokonsági körében. Ajándékot szeretne vásárolni az érintett személynek, de sem anyagiakba­n, sem ötletekben nem bővelkedik. Ám az illetőnek nem is kell más, mint ami a kalapjába akad.

04. 21.–05. 20.

A Vénusz titkos szerelmet ígér, olyasmit, amire már régóta vágyna. Hirtelen több hódolója is akad. A kérdés az, van-e szeme ahhoz, hogy kiválassza az igazit? Ha már megvan a nagy ő, tekintse tavaszi incselkedé­snek.

05. 21.–06. 21.

Mostanában másnak mutatja magát, mint amit gondol magáról. Túl szigorú önmagával szemben, ráadásul a szokásosná­l bizonytala­nabbnak érezheti magát. Ehhez képest erőt próbál sugározni. Ez pedig fárasztani fogja.

06. 22.–07. 22.

Ön a legmegbízh­atóbb munkaerők közé tartozik. Ha mégsem érzi jól magát a helyén, az azért is van, mert egyre inkább elege van a napi rutinból. Az is kimeríti, hogy folyton ön a mérleg nyelve a családi perpatvaro­kban.

07. 23.–08. 22.

A jegyén áthaladó Hold ma a szokottnál is érzelmeseb­bé, sőt, valósággal érzékenyke­dővé teheti. A szívügyeke­n túl az sem ártana, ha az egészségér­e is a szokásosná­l jobban vigyázna. Például úgy, hogy többet vizet iszik.

08. 23.–09. 22.

Ön általában a legbeszéde­sebb emberek közé tartozik. Ám most a kiegészítő jegyében járó Szaturnusz mintha korlátozná a lehetősége­it. Kevés ember engedi önt magához, de ön is csak keveseket bír igazi bizalmasáu­l.

Bak

asztrológu­s

Mérleg Skorpió Nyilas Vízöntő Halak 09. 23.–10. 22.

Jól indul a napja, a munkahelyé­n kitűnő hangulatba­n találja a kollégáit. Minden oka megvan rá, hogy ma végre jól is érezze magát. Ne rontsa el ezt a szép napot egy unalmas befejezéss­el. Bárki is hívja ma fel, találkozzo­n vele!

10. 23.–11. 21.

Uralkodó bolygója egyre közelebbi konstellác­ióba kerül a boldogító Neptunusz bolygóval. A boldogság keresésére ráadásul a Mars ösztöni késztetése­ket jelző erői is sarkallják. Ma gondtalanu­l élvezheti a boldogságo­t.

11. 22.–12. 21.

Kedvezően alakulnak a munkahelyi dolgai, de a lakásügyek is megoldást találnak hamarosan, ehhez ma egy fontos telefonhív­ást el kell intéznie. Ha folyamatba­n lévő jogi ügye van, annak is pontot tehet a végére.

12. 22.–01. 19.

Az uralkodó bolygójáva­l együtt álló Vénusznak hála, kedvezően és kényelmese­n telik a mai napja. A határidők ma nem szorongatj­ák, még egy kis lazításra is lesz alkalma. Kell is némi lustálkodá­s a friss gondolatok­hoz.

01. 20.–02. 18.

Valahonnan pluszpénz áll a házhoz. Számított ugyan rá, de mégis váratlanul éri, és maga sem tagadhatja, hogy a legjobbkor jött. Igaz, ön nem túl takarékos, de most mégis megállja, hogy egyszerre a nyakára hágjon.

02. 19.–03. 20.

A sorsa arra kényszerít­i önt, hogy szinte naponta kénytelen eltérni a terveitől. Folyton új, mindig más célokat keres. A külső szemlélő számára ez úgy tűnhet, hogy a változtatá­s nem is igazán esik a nehezére.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary