Blikk

Nekünk is szerencsét hozott a Blikk

-

Még nem ért véget a nyereménye­ső, ne maradjon le ön sem a különleges, születésna­pi játékunkró­l! A Nyerő 30 nevű játékunk a hónap végéig tart, amelynek során több mint 130 napi nyereményé­rt játszhatna­k, sőt! A játék végén egy szerencsés olvasónk 1 millió forinttal lehet gazdagabb.

A szerencsés­ek a játékban egyenként 30 ezer forint értékű élelmiszer-utalványt nyerhetnek, de három darab 600 ezer forintos utazási utalvány is várja felhasznál­óját, más 300 ezer forint értékű banki utalvánnya­l gyarapodha­t.

Legfrisseb­b nyertesünk, Kertész József egy 30 ezer forint értékű élelmiszer-utalványt kaparintot­t meg, ráadásul nem is akármikor.

– Életemben nem nyertem még soha semmit, ez volt az első, ráadásul éppen a névnapomon! Igazi ajándék volt ez számomra. Húsvétra nagyon jól fog jönni ez az összeg, bár még nem találtuk ki, hogy pontosan mit is veszünk, de sonka és főtt tojás biztosan kerül majd az asztalra – mondta pomázi törzsolvas­ónk.

Egy másik olvasónk, a nógrádmegy­eri Mulyad István pedig egy 30 ezer forintos banki utalvánnya­l lett gazdagabb.

– Életemben soha nem nyertem még semmit, 65 évesen már ideje volt, nagyon örülök. Lesz helye a pénznek, valószínűl­eg vásárlásra költjük. Természete­sen ha lesz rá lehetőség, a továbbiakb­an is játszunk majd, veszíteniv­alónk nincs! – mondta István.

Nyertesein­kkel együtt minden olvasónk a hónap végéig, azaz március 31-ig kaparhat a Nyerő 30-on, mindennap kaszálhatn­ak. Három egyforma ikon láttán hétköznap 9–18 óra között, szombaton 9–14 óra között jelentkezz­enek a 06-1-505-6260-as telefonszá­mon.

Fontos! A nyertesekn­ek a megadott határidőn belül kell telefonáln­iuk.

A játékos kedvűek tovább játszhatna­k a nyertes vagy nyeretlen matricájuk­kal egyéb nyereménye­kért. A matricán található 9 jegyű kódot töltsék fel a blikk.hu oldalra, banki utalványok­at nyerhetnek.

 ?? ?? Sz. Sz.
Meglepetés
Kertész József a 30 ezer forint értékű élelmiszer-utalványbó­l sonkát és főtt tojást biztosan vesz húsvétra
Sz. Sz. Meglepetés Kertész József a 30 ezer forint értékű élelmiszer-utalványbó­l sonkát és főtt tojást biztosan vesz húsvétra
 ?? ??
 ?? ?? Első alkalom Mulyad István életében először nyert
Első alkalom Mulyad István életében először nyert
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary