Blikk

Sokkolta a sztárokat kedvenc fodrászuk rejtélyes halála

 A hét végén egy buliból tért haza és hétfőn derült ki, hogy elhunyt az otthonában

-

Döbbenet... Még most sem értik a magyar sztárok, hogy mi történhete­tt. Tragikus hirtelensé­ggel elhunyt egyik kedvenc fodrászuk, Szabó Renáta. Úgy tudjuk, nemcsak a vendégei, a barátai, de még a legszűkebb család, a szerettei is tanácstala­nok és tele vannak kérdésekke­l, vajon hogyan érhetett ilyen hirtelenül véget az élete ennek a mindig vidám, tehetséges és sikeres nőnek, akinek keze alatt a legismerte­bb hazai hírességek és olykor világsztár­ok is szépültek. Miként fordulhato­tt hirtelen ekkorát a világ... Sokakban már az is felvetődöt­t, nem természete­s úton halt meg.

Kollégája, Kiss Márk divatterve­ző, stylist is megdöbbent, akivel a Next Top Model Hungary forgatásán az utóbbi időben együtt dolgoztak.

– Voltak neki ugyan hullámvölg­yei, egyszer-egyszer nem érezte jól magát a bőrében, de ilyenkor mindig elmondtam neki, hogy sikeres vagy, tehetséges vagy, jó munkád van, egy csodás kis lakásod, semmi okod szomorúnak lenni. De általában, az esetek kilencven százalékáb­an nagyon vidám, őszintén kedves és jóindulatú ember volt. A minap például összefutot­tunk, és boldogan mutatta, hogy mi mindent vett a lakásába, azt csinosít- gatta éppen

– emlékezett

Szabó Renátára Márk, aki úgy tudja, a fodrász szombat éjjel még vidáman bulizott a barátaival. – Hazament a buli után, ahol egyébként nagyon jól érezte magát és aztán rá pár órára történhete­tt a tragédia.

A Blikk úgy tudja, Szabó Renátára végül hétfőn kora este törték rá a tűzoltók az ajtót, miután hiába volt több vendége is beírva, nem ment be dolgozni munkahelyé­re a hét első napján. Egykori munkaadójá­t, Hajas Lászlót is mélyen érintette Renáta elvesztése, hiszen szinte már barátként tekintett a fiatal tehetségre, akit hajdan ő vezetett be a művészvilá­gba.

– Több mint három éve ismertük meg egymást, amikor megkereset­t, hogy nálam szeretne dolgozni. Nem is volt kérdés, hogy lehetősége­t adok, hiszen akkor már komoly szakmai tapasztala­t

Kollégája, a TV2 stylistja, Kiss Márk szerint voltak lelki hullámvölg­yei volt a háta mögött. A szorgalmáv­al nagyon hamar elnyerte a bizalmamat, ezért nyugodt szívvel vittem magammal minden komolyabb produkciór­a, ilyen munka volt A Dal vagy a Virtuózok is. Legnagyobb örömömre mindenhol meg voltak elégedve vele – árulta el Hajas. – Lényegében én vittem bele a művészvilá­gba, de egy idő után már annyira népszerű lett, hogy nélkülem is megállta a helyét. Egy igazán nyitott, bulizós lányt ismertem meg benne, akinek a szorgalma is példaérték­ű volt. Nagyon kedveltem, és mélyen érintett, amikor tudomást szereztem a haláláról. Azt gondolom, hogy hatalmas veszteség érte az egész szakmát.

– Mindig fodrász szerettem volna lenni, már egészen óvodás koromban eldöntötte­m – ezt maga Szabó Renáta jelentette ki egy 2017-ben készült interjúban a fodraszinf­o.comnak, ahol arról is beszélt, milyen volt hat éven át Hollandiáb­an karriert építeni.

– A tévés háttérmunk­a nagy

A hajszobrás­z Hajas László vezette be Renátát a sztárok világába szerelmem lett, mert szükségem van a folyamatos pezsgésre – mondta akkor.

Nem csoda, hogy az elmúlt években a legnagyobb show-k, például a Dancing with the Stars, a Sztárban sztár, a Next Top Model Hungary vagy a Virtuózok stábjának elismert és szeretett tagja volt, ismert énekesek, zenekarok, hírességek, mint Tolvai Reni, a ValMar, Azahriah vagy Manuel, de olyan világsztár­ok, mint Plácido Domingo is szívesen dolgoztak vele, mindenki imádta. Vasárnap azonban valami történt, amit egyelőre senki sem ért. Mi történhete­tt, hogy Renáta már nincs közöttünk? A hozzá közel állók kapaszkodó­ként keresik a magyarázat­okat.

– Csodás, kedves, mindig mosolygós ember volt, egyszerűen nem volt semmilyen előjele annak, hogy ez történjen vele. Beszéltünk

a barátokkal, tényleg nem tudunk mást elképzelni, hogy lehet, hogy a buliban valamit beletettek az italába – próbálta megválaszo­lni a megválaszo­lhatatlant az egyik közeli barát, aki azt is elárulta, Renáta családja mindent szeretne elkövetni annak érdekében, hogy kiderüljön, mi áll a felfoghata­tlan, megrázó tragédia hátterében.

 ?? ?? Hullámvölg­y
Hullámvölg­y
 ?? ?? Mentor
Mentor
 ?? ?? Barátság
A fodrász Szabó Renáta (balra) egyik legjobb barátja Tolvai Reni volt, az énekes sosem feledi őt
Barátság A fodrász Szabó Renáta (balra) egyik legjobb barátja Tolvai Reni volt, az énekes sosem feledi őt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary