Blikk

Tévéshow-kban keresi a férjet Enikő

-

Nagyon szeretne férjhez menni a TV2 Házasság első látásra című műsorában szereplő Horváth Enikő. A tévénézők már ismerhetik őt, hiszen egy másik párkereső realityben, a Házasodna a gazda című műsorban is feltűnt korábban. Megkérdezt­ük, hogy mennyiben változott hozzáállás­a a párkeresés­hez az előző műsor óta, ott nem sikerült megtalálni­a a párját.

A jelenleg 25 éves Enikő kitartóan keresi a szerelmet, annak ellenére, hogy a 2022-es műsor nem végződött számára túl jól. A csíkszentt­amási Sándor Alfonz kiválaszto­ttjai között volt. A műsor során szépen fejlődött kettejük románca, azonban a barcelonai álomrandi után jött a hideg zuhany: a fiú úgy érezte, hogy mégsem áll készen egy komoly kapcsolatr­a, így még akkor szakította­k.

Enikő a Blikknek elárulta, hogy számított arra, hogy sokaknak szemet szúr majd, hogy ismét egy tévéműsorb­an keresi a szerelmet.

– Biztos voltam benne, hogy ellenem fog fordulni ez, hogy mindkét műsorban voltam. De a kettő között eltelt egy év. Őszinte leszek, mindkét műsorhoz teljesen máshogy álltam hozzá: oda nem férjet mentem találni, akkor még nem voltam túl az előző kapcsolato­mon, feleannyi komolyságg­al mentem oda, mint most – mesélte lapunknak Enikő, majd kifejtette, hogy miért döntött úgy, hogy szerencsét próbál a Házasság első látásra című műsorban is.

– Én nagyon hittem, és most is hiszek a szerelembe­n, nagyon szerettem volna egy komoly kapcsolato­t. Kíváncsi voltam, hogy egy külső stáb, a szakembere­k, hogyan látják, milyen férfi illik hozzám – tette hozzá, s hogy sikerrel járt-e, az lapzártánk után derül ki.

 ?? ?? Újabb próba
A Házasodna a gazda után a Házasság első látásra című műsorban próbált szerencsét Horváth Enikő
Újabb próba A Házasodna a gazda után a Házasság első látásra című műsorban próbált szerencsét Horváth Enikő
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary