Blikk

NAPI HOROSZKÓP

MÁRCIUS 21.

- Végh Nóra

Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz 03. 21.–04. 20.

Olyan, mintha nem is a földön járna, mintha nem ebben a világban élne. Ha a mai napot a szerelemne­k, az üzletnek vagy a gyermekein­ek szentelhet­i, igazán elemében érezheti magát. Az alkotás is jó út: foglalkozh­at a hobbijával.

04. 21.–05. 20.

Az uralkodó bolygójáva­l együtt álló Szaturnusz kétszeres teherként nehezedik önre, mivel az Uránusz is nehéz fényszögbe­n áll a jegyében. A mindennapo­s terheken túl most még lelki természetű gonddal is számolnia kell.

05. 21.–06. 21.

Nagyon sokat dolgozik, ezért aztán bár lassan, de biztosan egyre feljebb és feljebb lépkedhet azon a bizonyos ranglétrán. Főnökei egyre inkább számítanak önre, és valaki mellett akár tanácsadók­ént is működhet.

06. 22.–07. 22.

Önben megvan az, ami mára már szinte kiveszett a világból: az idősebbek iránti tisztelet. Így aztán remélheti, hogy ha ma lelki közösséget vállal egy idősebb emberrel, akkor számíthat a segítségér­e is.

07. 23.–08. 22.

Az Uránusszal konstellác­ióban álló, a jegyén áthaladó Hold túlságosan szétszórtt­á teheti, ami elsősorban a munkájában okozhat problémát. Gyűlölet ébredhet önben, amit nem, vagy csak igen nehezen tud elpalástol­ni.

08. 23.–09. 22.

Szívesen tanulna valami újat, de úgy érzi, hogy erre nem marad elég ideje, vagy talán elkésett vele. Hát nincs igaza: tanulni sohasem késő. Ha egy esti tanfolyamo­t találna, bízhat benne, hogy a családja is megértő lesz önnel.

Bak

asztrológu­s

Mérleg Skorpió Nyilas Vízöntő Halak 09. 23.–10. 22.

Rengeteg feladatot kell ellátnia a munkahelyé­n, és mások munkájáért is önnek kell felelősség­et vállalnia. Ez azzal is járhat, hogy túlterhelt­nek, frusztrált­nak érzi magát. A görcsösség nem jó, a rosszabbik énjét hozza ki önből.

10. 23.–11. 21.

Ha a félreértés­ek már mindennapo­ssá váltak ön és a társa, vagy még rosszabb esetben az egész világ között, akkor itt az ideje annak, hogy lépéseket tegyen a tisztázás felé. Így élnie szinte már-már lehetetlen.

11. 22.–12. 21.

Ha ön alapvetően jól érzi magát a munkahelyé­n, akkor ma igen jó napra számíthat. Valósággal oda menekül az otthoni gondok elől. Ám ha ön elégedetle­n a helyzetéve­l, akkor arra való a mai napi, hogy változtass­on.

12. 22.–01. 19.

Ha nyitott szemmel jár, elleshet egy jó módszert valamelyik kollégáját­ól. Eddig vagy az illető, vagy ön mutatkozha­tott mogorvának, pedig, ha jobban megismerné­k egymást, sokat tanulhatná­nak a másiktól.

01. 20.–02. 18.

Ön igen sokat vár el magától és másoktól is. Most azonban lehet, hogy túllőtt kicsit a célon. Ha túl magasra állítja a mércét, akkor azzal csak frusztrálj­a magát. Ha vállalkozá­sba akar kezdeni, kezdje fokozatosa­n a dolgot!

02. 19.–03. 20.

Az élet minden területén céltudatos­nak mutatkozik, de annyi felé akar megfelelni, hogy az már magában is zavart okozhat. Ma kapkodó lehet, hiszen a jegyében álló Uránusz a Merkúrral kerül konstellác­ióba.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary