Blikk

Hagyományo­s magyar és különleges húsvéti termékekke­l készül a Lidl az idei húsvétra − Mutatjuk az árakat!

 Bár még van pár nap húsvétig, érdemes időben felkészüln­i az ünnepekre. Mutatjuk, hogy a közkedvelt húsvéti termékekhe­z - sonka, kalács, torma, zöldségek - milyen választékb­an, és nem utolsó sorban milyen áron lehet hozzájutni a Lidl üzleteiben.

-

Mivel a karácsony után, a húsvét az év második legforgalm­asabb időszak, így a Lidl erre is kiemelt figyelmet fordít, melynek köszönhető­en kedvező árakat és bőséges kínálatot biztosít a húsvéthoz kapcsolódó termékek körében. Az áruház élénk forgalomra számít ebben az évben is, ami várhatóan húsvét hetében tetőzik majd. A legforgalm­asabb nap valószínűl­eg a nagypéntek előtti csütörtök lesz, azonban a kétnapos zárvatartá­s miatt, szombaton is a megszokott­nál erősebb forgalomra érdemes számítani.

Széles minőségi, kedvező árú termékek várják a húsvétra készülőket: Favorina édességek, különböző húsvéti csokoládék, csokinyusz­ik, csokitojás­ok, sütéssel kapcsolato­s alapanyago­k és kellékek, húsvéti dekorációk, valamint a húsvét elengedhet­etlen főszereplő­i: a húsvéti sonka, a friss kalácsok, a torma, valamint friss a zöldségek és a gyümölcsök.

Ilyen árban lesz a húsvéti sonka

A Lidl kínálatába­n az idén öszszesen 16 féle húsvéti sonka lesz megtalálha­tó. A pulykából és a sertésből készült termékek kedvelői is megtaláljá­k majd a kedvencüke­t. A füstöltfőt­t termékektő­l kezdve a Békebeli sonkákon keresztül egészen a hagyományo­s eljárással készült Pikok Pure Szívsonkái­g széles a választék. Az utóbbi egyenesen a füstről érkezik, hosszú pácolással, kizárólag sózással és füstölésse­l készül, nyersen, főzve vagy sütve is fogyasztha­tó. A sonkák esetében a legkereset­tebb termék a Pikok füstölt-főtt kötözött lapocka, de a korábbi sikereknek köszönhető­en a kínálat idén a füstölt-főtt kötözött sertéscomb­bal bővült. A húsvéti sonkák kilogrammo­nkénti ára 1689 és 4599 Ft között alakul, így a kínálatban mindenki megtalálha­tja a számára legmegfele­lőbbet.

Különleges kalácsokka­l készülnek az idén

Természete­sen a kalács sem maradhat ki az ünnepi választékb­ól. A Lidl állandó termékkíná­latában fellelhető 400 gr-os vajas fonott kalács mellett, az ünnephez közeledve például a gyümölcsös, a háromágas fonott kalács, a húsvéti sós kalács, valamint újdonságké­nt a sós-tormás és a Diawellnes­s tönköly kalács is elérhető lesz. A pékáruk ára ízesítéstő­l és kiszerelés­től függően 299 Ft és 699 Ft között alakul. A kalácson kívül, mákos, diós és gesztenyés bejgli is kerül a polcokra, melyek március 21-től 25 százalékos kedvezménn­yel 599 forintos áron vásárolhat­ók meg.

Négyféle torma közül választhat­unk

Ínyencekne­k kitűnő választás lehet a Birsalmás torma, de akik a hagyományo­s ízeket szeretik azok a reszelt torma és a reszelt torma erős ízesítés, valamint a Csupros tejszínes torma közül választhat­nak – mindhárom a Lidl saját márkás Hazánk Kincsei termékcsal­ádjába tartozik, amely biztosítja, hogy a vásárlók magyar termékeket vegyenek le a polcokról. A Hazánk Kincsei reszelt tormák most 60 százalékos kedvezménn­yel 169 forintért érhetőek el.

Friss zöldségek és gyümölcsök

A Lidl polcain hetente legalább 150-féle friss zöldség és gyümölcs érhető el, amelyek minőségérő­l a Lidl frissesség­felelősei gondoskodn­ak. Az áruházlánc kínálatába­n a húsvéti asztal nagy kedvencei, a hónaposret­ek, az újhagyma, a kígyóubork­a, a fürtös paradicsom, a TV paprika, nem utolsó sorban a fejessalát­a minden esetben a hazai termelőktő­l érkezik.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary