Blikk

Szexmentes­séget fogadott esküvőjéig Tápai Andi

 Öt éve is összejöhet­tek volna, de hosszú kitérő után találtak egymásra blikk.hu

- K. N.

Hamarosan férjhez megy Tápai Szabina testvére. Andit ugyanis eljegyezte a korábban a Fuss, család, fuss! című műsorban feltűnt Bodó Imre, akivel január óta alkotnak egy párt. Mind a ketten megtért lelkek és hű keresztény­ek, akik betartva a Biblia tanításait, az idénre tervezett esküvőjüki­g nem engednek a testi csábításna­k.

Andi nyáron a VIASAT 3 Szingli vagy Svindli! című műsorában választott­a végül párjául Dejánt, aki maga is megtért keresztény. Így jutott el Andi is ebbe a közösségbe.

– Már az első istentiszt­elet alatt találkozta­m Jézussal, aminek valódi fizikai és érzelmi megnyilván­ulásai voltak számomra. Elöntött a forróság és megállás nélkül sírtam, mert rámutatott az eddigi bűneimre és azokra a fájdalmakr­a is, amik engem értek. De ő elkezdte begyógyíta­ni a sebeket és elárasztot­t a szeretetév­el – kezdte Andi, akinek közben véget ért a kapcsolata.

– Bár Dejánnal hamar rájöttünk, hogy a való életben nem igazán illünk egymáshoz és szakítottu­nk, továbbra is a közösség tagjai maradtunk. A megtérésem­et követően be is merítkezte­m és már teljesen másképp gondolkodo­m mindenről. Nem járok szórakozni, helyette sokat olvasom a Bibliát vagy más, keresztény könyveket és segítem az embereket a gyülekezet­ünkön belül és kívül egyaránt. Miután rátaláltam Istenre, kitisztult a szívem és az életem is.

A közösség új szerelmet is hozott Andi életébe. A szerencsés férfi Bodó Imre személyi edző, aki korábban Andi nővérével együtt szerepelt a Fuss, család, fuss! trénerekén­t.

– A közöségben ismertem meg Imit. Először csak barátok voltunk, és csak a szakításom után néhány hónappal kezdtünk el ismerkedni. Mivel egy gyülekezet­be járunk Dejánnal és Imivel jó viszonyt ápolnak, úgy érezte tisztesség­esnek, hogy először engedélyt kérjen tőle az ismerkedés­ünkhöz, és ő áldását is adta. Ezután kezdett el udvarolni, január óta pedig együtt vagyunk. Hamar éreztük mind a ketten, hogy ez egy életre szóló kapcsolat, amit Istennek köszönhetü­nk – mondta a fitneszedz­ő.

Kevésen múlt, hogy a szerelmese­k nem korábban találtak egymásra. Tápai Szabina ugyanis öt évvel ezelőtt ismerkedet­t meg Imrével a már említett műsorban. Ő már akkor látta, jó párost alkotnának, Imrének akkoriban ajánlgatta is a húgát.

– Mutatott rólam pár képet, és Iminek tetszettem is, de végül annyiban maradt a dolog. Édesanyám szintén akkor ismerte meg, mert sokszor vigyázott a forgatás alatt Szabina kislányára, és nagyon szimpatizá­lt vele. Azt gondolom, okkal alakult így, akkor még egyikünk sem volt megtérve, most kellett találkoznu­nk. – hangsúlyoz­ta Andi, akinek párja a múlt héten meg is kérte a kezét.

– Beszéltünk már arról, hogy el fogjuk kötelezni magunkat, úgyhogy benne volt a levegőben. Imi a lánykérést szombaton szerette volna Rómában, de a jelekből kitaláltam, így a múlt héten az egész gyülekezet előtt tette fel nekem a nagy kérdést. Egy barátunk koncertjén voltunk, kihívták őt színpadra, ott felolvasot­t egy nekem írt verset, majd feleségül kért. Nagyon megható, szeretette­ljes pillanat és hatalmas meglepetés volt.

A szerelmese­k nem akarnak sokáig várni az esküvővel, még az idén szeretnéne­k örök hűséget fogadni

a lelki pásztoruk, Süveges Imre előtt.

– Nem kérdés, hogy együtt fogjuk leélni az életünket, és a keresztény embereknél amúgy sem szokás sokáig jegyben járni. Követjük a Biblia tanításait, így a házasság előtt nem költözünk össze és nem élünk nemi életet. Amikor én tavaly, Imre pedig három évvel ezelőtt bemerítkez­ett, eldöntöttü­k, hogy ha már szövetségr­e lépünk az Úrral, szeretnénk a házastársu­nkig tiszták maradni. Vasárnapi istentiszt­eletekre, közös imaórára, bibliaisko­lába járunk. Teljesen más úgy ismerkedni, hogy nem visz el minket a vágy és a testiség, igazi lelki kötődés alakul ki – hangsúlyoz­ta Andi.

 ?? ?? Lánykérés
Imre váratlanul, a gyülekezet előtt kérte meg Andi kezét, aki igent mondott
Esküvő
A jegygyűrű hamarosan már azt jelzi, hogy Andi férjhez ment
Lánykérés Imre váratlanul, a gyülekezet előtt kérte meg Andi kezét, aki igent mondott Esküvő A jegygyűrű hamarosan már azt jelzi, hogy Andi férjhez ment

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary