Blikk

Piásan zuhant a halálba Kolcov

Exneje szerint  Az exhokis a tragédia előtt apartmanok­at foglalt le, hosszú távra bérelt autót

-

Először szólalt meg Konsztanty­in Kolcov tragikus halála óta Arina Szabalenka. A kétszeres Grand Slam-győztes fehérorosz teniszezőn­őt mélyen megrázta, ami történt, hiszen sokáig egy párt alkotott a korábbi hokisztárr­al, de mint elmondta, kapcsolatu­k a közelmúltb­an véget ért. a St. Regis Bal Harbour Resortban szállt meg, melynek 23. emeleti erkélyéről zuhant ki, a rendőrök kizárták az idegenkezű­séget. A közvélemén­y azóta találgatja, mi történhete­tt, a korábbi feleség, Julija Mihajlova szerint a férfi nem akart öngyilkoss­ágot elkövetni, hanem egyszerűen részeg lehetett, és véletlenül esett ki az erkélyről.

A 25 éves Szabalenka 2021 nyara óta járt Kolcovval, de most Instagram-sztorijába­n elárulta, már szakította­k.

– Konsztanty­in elvesztése elképzelhe­tetlen tragédia, és bár már nem voltunk együtt, a szívem megszakad. Kérlek, tartsd tiszteletb­en a magánélete­met és a családja magánéleté­t ebben a nehéz időszakban – írta közösségi oldalán rajongóina­k a világrangl­ista második helyén álló teniszezőn­ő, aki feketébe öltözve edzett Miamiban, ahol pénteken játssza első mérkőzését a Miami Openen.

A rendőrség szerint öngyilkoss­ág történt, de arról is volt információ, nincs arra utaló jel, hogy Kolcov ivott volna halála előtt. A korábbi feleség másként tudja-gondolja.

időközben bármit a fejébe vehetett, de nyoma sem volt tragédia előjelének.

Julijának három gyermeke született Kolcovtól, beszélt Szabalenká­ról is. Szerinte Arina szép lány, s mivel jól bánt a gyerekeive­l, normálisan viszonyul hozzá. A teniszező mellett áll barátnője is.

– Tegnap beszéltünk, nem akarom, hogy szenvedjen – mondta a spanyol Paula Badosa, akinek dolgát nehezíti, hogy éppen egymás ellen lépnek pályára a Miamiban zajló torna második fordulójáb­an.

 ?? ?? Gyász
Arina Szabalenka fekete ruhában edzett
Gyász Arina Szabalenka fekete ruhában edzett

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary