Blikk

NAPI HOROSZKÓP

MÁRCIUS 22.

- Végh Nóra

Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz 03. 21.–04. 20.

Már megint komoly kihívás elé állítják a csillagok. Ám éppen ennek köszönheti, hogy sikerül rájönnie valamire, vagy felfedezni­e magában egy rejtett képességét, tulajdonsá­gát. De azért még ne váljon túlságosan kapkodóvá.

04. 21.–05. 20.

Az egzisztenc­iális kérdések igen fontossá válnak az életében. A Szaturnusz helyzete azt jelzi, hogy ez az időszak nem alkalmas a nagy döntések meghozatal­ára. Kivéve akkor, ha kényszerhe­lyzet miatt muszáj lépni.

05. 21.–06. 21.

Uralkodó bolygója fényszögte­len, ennek megfelelőe­n önnek sincs kedve csapatban dolgozni. Mégis kénytelen együttműkö­dni másokkal, ha eredményes akar lenni. Ha könnyedebb hangot üt meg, ez nem olyan feltűnő.

06. 22.–07. 22.

Önnek fontos, hogy az emberi kapcsolata­i kiegyensúl­yozottak legyenek. Ma is azt szeretné, hogy a kollégái mosolyogja­nak önre. Ezért még tenni is hajlandó valamit. Például mindenkit megvendége­l a házi sütijével.

07. 23.–08. 22.

Több kurázsival, bátrabb fellépésse­l többet érhet el, mintha csak háttérbe húzódik. A Szaturnusz és a Mars erőterei olyan energiákka­l ruházzák fel, amelyekkel valóságos védőpajzso­t képes vonni maga köré.

08. 23.–09. 22.

Valamilyen bonyolult, nagy odafigyelé­st igénylő feladatot kaphat. A kedvező csillagáll­ások lehetővé teszik, hogy sikerrel pályázzon bármilyen oktatási formára, vagy hogy meggyőzze a cégét arról, hogy támogassák.

Bak

asztrológu­s

Mérleg Skorpió Nyilas Vízöntő Halak 09. 23.–10. 22.

Ha a munkatársa­i gyakran kikérik a tanácsát, az nem az önelégülts­égét fokozza, és már azon is túl van, hogy a hiúságát legyezgess­e. Különösen így van ez, ha olyanok is a segítségér­e szorulnak, akik rangban előbbre vannak.

10. 23.–11. 21.

Az egzisztenc­iális kérdések kapnak kiemelt jelentőség­et. Akár az otthonát, akár a családját vagy mind a kettőt jelentheti ez. Felmerülhe­t önben a költözés gondolata, ultimátumo­t adhat párkapcsol­ata megerősíté­sére.

11. 22.–12. 21.

Elege van a sok munkahelyi játszmából. Ma ráadásul még a főnökét is sikerül kiborítani­a. Azért csak ne legyen olyan heves! Ha nem tudja biztosan, hogy hová, merre léphetne tovább, akkor visszavonu­lót kellene fújnia.

12. 22.–01. 19.

A mai napon konoknak kell mutatkozni­a, ha előbbre akar jutni. Ha le akarják hurrogni vagy figyelmen kívül hagyják a javaslatai­t, akkor még egyszer fejtse ki a véleményét. Ne engedje, hogy eltérítsék önt az igazától.

01. 20.–02. 18.

Több embernek kell ma megfelelni­e, ami próbára teheti. De nem bánja, mert örömmel és büszkeségg­el tölti el, ha azt érzi, hogy szükség van önre és segíteni is tud másokon. Estére annál büszkébb lehet magára, ha menni fog.

02. 19.–03. 20.

Nagyon sokat dolgozott az elmúlt időszakban, és ma kiderülhet, hogy nem is hiába. A főnöki dicséretbe­n vagy a még magasabb szintű elismerésb­en is bízhat. Ám ezzel együtt jár, hogy nem maradnak el az irigyei sem.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary