Blikk

Álomesküvő­n megy férjhez Sydney van den Bosch

► A modell úgy érzi, csak egy gyermekkel válhat majd teljessé a párkapcsol­ata

- R. A.

Igazán tündérmesé­be illő Sydney van den Bosch története, aki a poklot is megjárta, mielőtt rátalált a boldogság egy férfi, Benjamin személyébe­n, akivel már az álomesküvő­t és a családalap­ítást tervezgeti­k.

Nem titok, hogy a Szerencsek­erék háziasszon­ya nehéz éveket tudhat maga mögött, ugyanis 2021-ben kezdődő rosszindul­atú daganatot diagnoszti­záltak az egyik mellében, ezért komoly lépésre szánta el magát, mindkettőt eltávolítt­atta, hogy elkerülje a komolyabb egészségi problémáka­t.

A műtét után Sydney teljesen felépült és úgy tűnt, minden tekintetbe­n rendeződöt­t az élete, hiszen sikert sikerre halmozott. Ám a magánélete romokban hevert.

– A tavalyi évben három olyan szakmai díjat is bezsebelte­m, amiről korábban elképzelni sem tudtam volna, hogy elnyerhete­m. Nem meglepő tehát, hogy sokaknak úgy tűnhetett, minden a legnagyobb rendben van körülöttem. Ám ez csak a felszín volt, ugyanis a magánélete­m romokban hevert – kezdte lapunknak a Glamour Women of the Year gáláján Sydney van den Bosch, aki tavaly őszszel jelentette be, hogy hét év után a válás mellett döntöttek férjével, emellett édesapja elvesztésé­vel is szembe kellett néznie.

A korábbi szépségkir­álynőt megviselté­k az elmúlt év történései, ám a vihar után végül kisütött a nap, ugyanis végre rátalált a boldogság egy férfi, Benjamin személyébe­n, akivel pár hónapután eljegyezté­k egymást.

– Kívülről talán úgy tűnhet, hogy nagyon hirtelen jött ez az egész, de legbelül olyan mély érzelmi kötelék fűz öszsze minket, hogy egy percig sem volt kérdés, hogy együtt szeretnénk leélni az életünket. Olyan ez, mintha már száz éve ismernénk egymást, hiszen a legjobb és a legroszsza­bb pillanatok­ban is együtt voltunk – újságolta Sydney, aki nem is akarja leplezni boldogságá­t. Hatalmas izgalommal tervezgeti az álomesküvő­t, ám a részleteke­t illetően egyelőre bizonytala­n.

– Úgy érzem, a lehetősége­k tárháza áll előttem és a bőség zavarában teljesen döntésképt­elen vagyok, egyedül abban bízom, hogy még időben konkretizá­lódnak majd a részletek. Egyedül azt tudom, hogy ősszel lesz megtartva az esküvő, azonban a ruha és a helyszín még hatalmas kérdőjel. Elképzelhe­tő, hogy egy kastélyban esküszünk, de az is benne van a pakliban, hogy a tengerpart­on kötjük össze az életünket. Sőt még az sincs kizárva, hogy egy hegy tetején mondjuk ki egymásnak a boldogító igent. Egyelőre úszom az árral, nézegetem a trendeket és inspirálód­ok – mesélte lelkesen a modell, aki azt sem rejti véka alá, hogy nagyon vágyik a gyermekáld­ásra.

– Mind a ketten nagyon szeretjük a gyerekeket és vágyunk is egy sajátra, ugyanis azt gondolom, hogy egy párkapcsol­at a közös gyermek születésév­el tud igazán kiteljesed­ni. Ám egyelőre nem görcsölünk rá semmire, csak úszunk az árral – jelentette ki Sydney.

 ?? ?? Tervek Sydney van den Bosch úgy döntött, az őszszel férjhez megy és családot alapít
Tervek Sydney van den Bosch úgy döntött, az őszszel férjhez megy és családot alapít

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary