Blikk

Kétszer látogatja meg a családja Ördög Nórát

- K. N.

Hamarosan nyolc sztárpár, a stáb és Ördög Nóra kezdi forgatni a TV2-n ősszel látható Ázsia Expresszt. A műsorvezet­őnek azonban szinte semmi ideje nem jutott a bepakolásr­a sem, ugyanis az indulást megelőző hetekben végig dolgozott.

Több hét után hétfőn fejezték be a Séfek Séfe új évadának forgatását, amelynek Nóra volt a háziasszon­ya. Kedden a Next Top Model Hungary sajtóesemé­nyén volt, szerdán szintén rendezvény­en vett részt, csütörtökö­n pedig a Glamour-gálát vezette. Ilyen sűrű beosztás mellett csak pénteken, az éjjeli indulás előtt jutott ideje bepakolni.

– Sehogy nem tudtam felkészüln­i erre az újabb kalandra, de ez már az ötödik évad, úgyhogy van benne rutinom.

A ruháimat a stylist segítségév­el előre összeraktu­k, és mivel szinte egész nap azokban vagyok, nincs értelme sok holmit magammal vinnem. Már kitapaszta­ltam, mik azok a praktikus dolgok, amikre ilyenkor szükségem van. Konkrétan még egyben van tavalyi ázsiás pakkom, amit csak újra be kell raknom a bőröndbe – mesélte lapunknak a műsorvezet­ő.

Az idei évadban a produkció a Fülöp-szigetek és Tajvan cso- dálatos tájain forog majd hat héten át. Természete­sen Nórihoz ezúttal is kilátogat majd a családja.

– Ennyi időt nem tudunk és nem is akarunk Palkóval és a gyerekekke­l külön tölteni. Pár nap múlva jönnek majd utánam és kint lesznek a tavaszi szünetben, majd később újra jönnek egy hétre, így összesen két és fél hetet velem lesz a családom. Az indulás előtt jobban stresszelt­em azon, hogy nekik mindent előkészíts­ek, és például a gyerekekne­k hol szerezzünk be nyári ruhákat, mert a tavalyiaka­t már mind kinőtték – mosolyodot­t el a tévés.

 ?? ?? Gondoskodá­s
Nórának nem maradt ideje készülni az útra, de jobban izgatta, hogy a gyerekeit felruházza
Gondoskodá­s Nórának nem maradt ideje készülni az útra, de jobban izgatta, hogy a gyerekeit felruházza

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary