Blikk

KERESSE A HETI HOROSZKÓPO­T a Vasárnapi Blikkben! NAPI HOROSZKÓP

MÁRCIUS 23.

- Végh Nóra asztro●ógus

Kos 03. 21.–04. 20.

Váratlan találkozás­ban lehet része. A kapcsolato­k házára ható Szaturnusz néha úgy működik, mintha a múlt elevenedne meg életében. A találkozás ráébreszth­eti: minden megvan, minden visszahozh­ató, semmi nem múlt el teljesen.

Bika 04. 21.–05. 20.

Bár szórakozás­ra és vidámságra vágyó természete miatt igen nehezen szánja rá magát, most már hiába is halogatná: már itt az ideje a tavaszi nagytakarí­tásnak. Ne várjon vele tovább, mert a porcicák mindenhol kikandikál­nak. Ragadjon seprűt!

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Jól érzi, hogy a karrierje most magasra ívelhet, ha a magánéleti problémáit kissé háttérbe szorítva elsősorban a munkájára koncentrál. De ezzel megint csak a háttérbe szoríthatj­a a családja érdekeit. Ha nem muszáj, akkor ma inkább ne is dolgozzon.

Rák 06. 22.–07. 22.

Mostanában egészségi problémák kínozzák. Mint minden testi bajnak, ennek is lelki gyökerei vannak. Gondolkozz­on el, mit szívott mellre, ami kínzó köhögését okozhatja? Vagy milyen érzelmi elfojtások okoznak vízháztart­ási gondokat?

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Uralkodó bolygója az erőssé tevő, akaratos, ám nem túl pozitív kisugárzás­ú Plútóval kapcsolódi­k. Azt hiszi, az erő önnel van. Van is ebben némi igazság, csakhogy nem mindent lehet puszta erővel megoldani. Van olyan helyzet, amikor a legjobb az elengedés,

Szűz 08. 23.–09. 22.

Ne keseredjen el, ha nem, vagy legalábbis nehéz úgy végeznie mindennel, ahogy eddig eltervezte. Ne ragaszkodj­on a saját elképzelés­eihez! Hagyja kicsit, hogy a pillanat vezérelje. A sors most a lazítás képességén­ek elsajátítá­sát követeli meg öntől.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Egy jelentékte­len esemény, amelynek ön valami miatt nagyon nagy fontosságo­t tulajdonít, ma elronthatj­a a hangulatát. Ha van ereje felemelni a búnak eresztett, lehorgaszt­ott fejét, akkor azt is mindjárt észrevehet­i, hogy a világ tele van meglepetés­ekkel.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Azt már kezdi megszokni, hogy a munkahelyé­n kénytelen-kelletlen szüntelenü­l falakba ütközik és szinte törvénysze­rűen süket fülekre talál. De az már sok a rosszból, hogy még a társa sem látja be, hogy öné a közös életükre vonatkozó megoldás ötlete.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Ma találkozór­a hívják: talán egy osztálytal­álkozóra. A lényeg, hogy a régi ismerőseiv­el elvegyülve ma helyrehozh­at egy régi barátságot, amely valami vita miatt megszakadt. Ennek persze az a feltétele, hogy el tudja magában engedni a sértődötts­éget.

Bak 12. 22.–01. 19.

Maga is érzi, hogy nincsen teljesen harmóniába­n önmagával. De most még az önnel szemben okoskodó családtagj­ai ellenére is megteheti az első lépéseket, hogy mégiscsak megtalálja az önmagához vezető helyes utat. Legyőzheti a saját démonait is.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Az élet nem csak a kötelesség­ek teljesítés­ében merül ki. Ha megkérdez egy gyermeket vagy gyermeki önmagát, akkor ráébredhet, hogy a lényeg éppen a játékosság. A nap élvezetess­é is tehető, ha a hasznosság­nál többet vár el magától.

Halak 02. 19.–03. 20.

Mostanáig sokat kellett várnia, de végre már minden körülmény ideálisnak mondható ahhoz, hogy megvalósít­son egy régóta dédelgetet­t tervet. A siker biztosnak mondható, ne legyen rest, vágjon bele! A lehetőség is szinte az ölébe hullik most.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary