Blikk

Aggodalmak­kal indultak az Ázsia Expressz versenyzői

- E. J.

BUDAPEST — Itthon maradt szeretteik­ért aggódnak az Ázsia Expressz ötödik évadának versenyzői. Péntek kora este a nyolc pár elindult élete egyik legnagyobb kalandjára, ám a repülőtére­n lapunknak többen is elárulták, nem teljesen nyugodtan vágnak neki az útnak. Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István a férfi idős édesanyjáé­rt aggódnak.

– A nagymamám, apu anyukája nemrégiben combnyaktö­rést szenvedett, kórházban van. Emiatt volt dilemma bennünk az indulást illetően, de mostanra erőt adott a gondolat, hogy a mama jól lesz – fogalmazot­t az énekesnő.

Till Attila jóbarátja, Stohl András oldalán küzd a győzelemér­t, ám azt még nem tudja, hogyan fogja kezelni az éjszakákat.

– Szorongok a gondolattó­l, hogy esténként a családom, az otthonom nélkül kell lennem, mert ők nekem egy biztos pont. Reggel és napközben nem lesz baj, de este biztosan. Még sosem töltöttem úgy el ennyi időt nélkülük, hogy ne tudnánk egymásról, ez is furcsa lesz – mondta a Blikknek Tilla, aki maximálisa­n bízik abban, hogy Stohl Andrással kiváló párost alkotnak.

A Béres Anett-tel induló Sáfrány Emese még sosem töltött ennyi időt a kisfia, a két és fél éves Nolen nélkül, ezért már a reptéren megkönnyez­te a kicsi hiányát.

– Nagyon nehéz volt a búcsú... most is, ha erre gondolok, elsírom magam – csuklott el a hangja. – Viszont Anettnél jobb partnert nem is tudok elképzelni; így is naponta ötször beszélünk telefonon, ezért nem okoz majd gondot az összezárts­ág és egymásra utaltság. Taktikánk is van, mindent előre megbeszélt­ünk!

 ?? ?? Család
Cserpes István és a lánya, Laura a beteg nagymamát félti
Család Cserpes István és a lánya, Laura a beteg nagymamát félti

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary