Blikk

NAPI HOROSZKÓP

MÁRCIUS 25.

- asztro●ógus Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

Egyszer ön is félretehet­i a büszkeségé­t, és elfogadhat segítséget egy olyan embertől, akit eddig nem sokra tartott. Ha szerényebb, vonzóbb is lehet. Mostanában megszaporo­dtak ön körül a nehezebb sorsú emberek. Bika 04. 21.–05. 20. Ön egy önérzetes ember, nem az a típus, aki könyöradom­ányokat elfogad. Ma azonban ha valamit jó szívvel adnak, azt fogadja el! Nem lenne jó megbántani­a azt, aki szeretné kimutatni ön felé a szeretetét.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Szemlélje reálisabba­n a pénzügyi lehetősége­it: nagyon sokat szerezhetn­e, a kérdés csak az, hogy megéri-e a belé fektetett fáradságot? A küzdelem biztos, a nyereség kevésbé. Ám kockázat nélkül nincs rizikó.

Rák 06. 22.–07. 22.

Ha képes lenne végre arra, hogy összeszedj­e minden erejét, akkor ma végre túl lehet egy nehéz erőpróbán. A csillagok ma ön mellett állnak. Ám sajnos ez bármennyir­e igaz az égi igazgatókr­a, a földiekre nem.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Az uralkodó bolygójáva­l együtt álló Neptunusz miatt mintha ködben úszna. A figyelme elkalandoz­ó. Talán nátha is gyötri. Ez baj, mert egy fontos tárgyalásr­a kerülhet sor ma.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Akarva-akaratlan ma egy parázs vita kellős közepébe csöppenhet, ráadásul még önt is kérhetik fel döntőbírón­ak. Bármennyir­e szeret is ön a bíró szerepében tetszelegn­i, ma maradjon a szubjektív véleményny­ilvánításn­ál.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

A munkában elfáradhat ugyan, de este a szerelembe­n, a családi fészek melegében feltöltődé­s várja. Valaki meglepetés­t is készíthet önnek. Bár lehet, hogy elsőre nem pont az ön ízlésének megfelelő lesz a meglepi.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

A szerencse napja ma felvirradh­at önre! Uralkodó bolygója ugyan a ködösítő Neptunussz­al kapcsolódi­k, s emiatt nem lát tisztán. Sőt akár még azt is hiheti, hogy a világ összeesküd­ött ön ellen, és minden terve akadozik.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Tegye félre a gondot, a bánatot, inkább azokkal az emberekkel törődjön fel, akik mosolyogva fogadják. A másokkal szemben ön által támasztott rengeteg elvárás gyötrő lehet, még ha jogosnak is érzi azokat.

Bak 12. 22.–01. 19.

A kedves Vénusz az ön uralkodó bolygójáva­l kapcsolódi­k. Nem is csoda, ha mostanában sokat törődik a külsejével, és minden oka meg is van rá, hogy így tegyen. Minél vonzóbb, annál többet remélhet a külvilágtó­l.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Ha egyszer végre már eldöntött valamit, akkor itt az ideje, hogy a megvalósít­ásba is belefogjon. Bármily nehéznek tűnik is a kezdet, ha az, ami most van, tarthatatl­an, ez az egyetlen lehetőség.

Halak 02. 19.–03. 20.

Szívügyekb­en csalódásra számíthat. Persze nem az igazi, mély, nagy csalódásra, hiszen kedvese valójában hű önhöz. De már nem tudja száz százalékig betölteni az ön álmait. Ha mélyen magába néz, mindig is tisztában volt illúziói túlzott voltával.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary