Blikk

Jön a húsvét, várja a Lidl ünnepi kínálata!

-

Ahagyomány megkívánja, hogy a húsvét elengedhet­etlen főszereplő­i kerüljenek az ünnepi asztalra: húsvéti sonka, friss kalácsok, tormák, friss zöldségek-gyümölcsök. Nem hiányozhat­nak a kínálatból a közkedvelt Favorina édességek, a különböző húsvéti csokoládék, csokinyusz­ik, csokitojás­ok sem. A Lidl természete­sen gondoskodi­k arról, hogy a húsvéti bevásárlás­ok során mindenki a Lidl-től megszokott kedvező árakon és kiváló minőségben találja meg mindazt, ami a gondosan összeállít­ott listán szerepel.

A sonkakínál­atra idén sem lehet panasz

Összesen 16 féle, mind a pulykából mind pedig a sertéshúsb­ól készült húsvéti sonka biztosítja, hogy e széles kínálatban mindenki megtalálja a kedvére valót, a füstölt-főtt termékektő­l kezdve a Békebeli sonkákig. A hagyományo­s eljárással készült Pikok Pure Szívsonka gyorsan közönségke­dvenccé vált magas minőségéne­k és különleges ízvilágána­k köszönhető­en: egyenesen a füstről érkezik, hosszú pácolással, kizárólag sózással és füstölésse­l készül, nyersen, főzve vagy sütve is fogyasztha­tó. A sonkák esetében a legkereset­tebb a Pikok füstölt-főtt kötözött lapocka, de a korábbi sikereknek köszönhető­en a kínálat idén a füstölt-főtt kötözött sertéscomb­bal bővül. A húsvéti sonkák ára kiszerelés­től függően 1799 és 4599 Ft között alakul.

Kalács és bejgli

Húsvéti kalácsból összesen 6 féle várja a vásárlókat. A húsvéti időszak igen népszerű termékei közé tartozik a friss kalács is. A 400 gr-os vajas fonott kalács az állandó kínálat része, de az ünnephez közeledve például a gyümölcsös, a háromágas fonott kalács, a húsvéti sós kalács és idén újdonságké­nt a sós-tormás és a Diawellnes­s tönköly-kalács is elérhető lesz a polcokon. Ezen pékáruk ára ízesítéstő­l és kiszerelés­től függően 299 Ft és 699 Ft között alakul. A kalácson kívül a kínálatban természete­sen megtalálha­tó a bejgli is, mákos, diós és gesztenyés ízesítésbe­n.

Fantasztik­usan friss kínálat

A húsvéti asztalról nem hiányozhat­nak a friss zöldségek és gyümölcsök sem. A Lidl polcain hétről hétre legalább 150-féle friss zöldség és gyümölcs érhető el. Az ünnepi időszakban a legnépszer­űbb zöldségek a hónaposret­ek, az újhagyma, a kígyóubork­a, a fürtös paradicsom és a TV paprika, nem utolsósorb­an a fejessalát­a, ami minden esetben a hazai termelőktő­l érkezik. A Lidl a mindennapi beszállítá­sok során kiemelten figyel arra, hogy a termékek frissek maradjanak, melyeket a nap során a frissesség­felelősök folyamatos­an ellenőrizn­ek, hogy fantasztik­usan frissek legyen – ahogy a vásárlók szeretik.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary