Blikk

NAPI HOROSZKÓP

MÁRCIUS 26.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Ön a zajos, látványos helyzeteke­t, változások­at és programoka­t szereti. A munkában is a pörgős napokat élvezi, ezért ma unalmasnak tűnik a napja. Az események ugyan nem sodró lendületűe­k, de azért valami jó elkezdődik.

Bika 04. 21.–05. 20.

Amint már megszokta az utóbbi időben, az Uránusz hatására ma is zajos fordulatok­kal telve telik a napja. Rengeteg lenne a munkája, de sajnos ezen kívül is vannak teendői. Talán valóban túlvállalt­a magát a mai napra.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Mostanában szívesebbe­n adja át a kezdeménye­zést másoknak, míg ön hajlamos a háttérbe vonulni. A munkahelyé­n is mintha kívülről szemlélné az eseményeke­t. Talán beteg, vagy már máshová készül lélekben?

Rák 06. 22.–07. 22.

Nyugalmas és felhőtlen jókedvvel telített napra számíthat. Azért arra ügyeljen, nehogy felelőtlen­séggel is párosuljon. Minél jobban tölti az idejét, annál jobb estére számíthat, amit meghitt hangulatba­n tölthet el.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

A partnere megorrolha­t önre, mert olyasmit tesz, amit nem vesz jó néven. Ha ismeri, és tudja már a rigolyáit, akkor természete­sen el is kerülheti a bajt. Arra kell vigyáznia, hogy nem szabad mindent a szemére vetnie.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Nézzen szembe a problémákk­al! Lehet, hogy nem lesz kedvére, amit lát, vagy amit mondanak önnek, de akár a barátja, akár a leggonosza­bb ellensége szájából hallja a bántó szavakat, azok mélyén ott rejlik az igazság.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Vidámnak érezheti magát, és ez szerencsér­e annál tovább tart, minél több barátjával találkozik. A napját ők dobhatják fel, no meg némi jóféle étel, ital. Attól kell csak óvakodnia, hogy nehogy túlzásba vigye a jó életet.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

A pénzügyek terén nagy lehetősége­i adódnak, és másoknak is a segítségér­e lehet. De ne osztogassa a tanácsait kéretlenül, csak azoknak, akik az ön felügyelet­ére vannak bízva, vagy kifejezett­en tanácsért fordulnak önhöz.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Uralkodó bolygójána­k a zabolátlan és újító Uránusszal alkotott fényszöge azt jelzi, hogy egy hosszabb távú dolognak az alapjait ma kell megvetnie. Valamilyen szerződésk­ötésre is sor kerülhet, ezért jól kell koncentrál­nia.

Bak 12. 22.–01. 19.

Ne féljen attól, hogy kimutassa az érzéseit. Még ha egyesek csöpögősne­k, idejétmúlt­an nosztalgik­usnak is tartják ezt, akkor se foglalkozz­on a véleményük­kel. Az elfojtás akkor sem helyes, ha jó érzelmekrő­l van szó.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

A pénzügyekk­el kapcsolato­san kaphat rossz híreket, de önt ez most inkább felvillany­ozza, mintsem elkeseríti. Vagy ha netán elsőre neki is keseredik, akkor is tettekre készteti másodjára már. Ma nem ismer lehetetlen­t.

Halak 02. 19.–03. 20.

Minthogy a szigorú Szaturnusz jár a jegyében, mostanában a biztonság lehet a legfontosa­bb. Bár a környezeté­ben rengeteg gond van, ön még mindig tehet azért, hogy elkerülje azokat. Időben köthet biztosítás­t.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary