Blikk

Szakítás után is együtt tervezik a jövőt

-

már nem voltak együtt boldogok, ám a tisztelet megmaradt kettőjük között. Ez jól is jött, hiszen még előttük állt a Dancing with the Stars legutóbbi évada, amelyben hosszú idő után először már nem szerelmese­kként érkeztek a próbákra és az adásokra.

– Jól kijövünk, mert akarjuk, hogy működjön. pedig az is hozzájárul, hogy Katicával is remekül kijön.

– Fantasztik­us a munkakapcs­olat közöttünk, és barátok tudtunk maradni. Közös a cél, egy az út. Az elsődleges célunk ez a hétvége volt, hogy magyar bajnokok lehessünk, és szerencsér­e sikerült. A versenyzés csak egy része a közös munkánknak, együtt is tanítunk – árulta el Andris, aki nemcsak Katicával, de újdonsült kedvesével, Enikővel is megtalálta a közös hangot a táncparket­ten, nemrég egy pro/am versenyen zsebelték be az első helyet.

– A pro/am azt jelenti, hogy profi táncol amatőrrel. Összekötöt­tük a kellemest a hasznossal, nyaraltunk is egy kicsit, és egy aranyéremm­el is gazdagabba­k lettünk – áradozott Andris, akire Katica egyáltalán nem féltékeny.

– Az, hogy közöttünk vége a szerelemne­k, normális.

Egymást már nem tudjuk boldoggá tenni, de ettől még örülök a boldogságá­nak

Zsurzs Kati hoszszú évtizedeki­g semmilyen szakmai elismerésb­en nem részesült, ám az elmúlt egy évben ez változott: már a második díjat zsebelhett­e be. Bár a 69 esztendős színésznő folyamatos­an játszik színházban, sorozatban és filmben is, az elismerése­k elkerülték egészen tavaly nyárig. Akkor ugyanis beválaszto­tták a Halhatatla­nok Társulatáb­a, amelyről lapunknak is mesélt.

– Van kollégám, aki rettenetes­en fontosnak tartja a díjakat, ez ambicionál­ja és meg is tesz érte mindent. Engem soha nem érdekelt, valószínű ezért is alakult úgy, hogy amikor ez bárhol is felmerült, nem engem nyomtak – nyilatkozt­a akkor a színésznő, aki most újabb elismerésb­en részesült.

Hétfő este ugyanis a Játékszín Nyolc nő című előadása után a színpadon vehette át Hegedűs D. Gézától a Gobbi Hilda-díjat.

 ?? ?? Elismerés
Zsurzs Kati a hét elején Gobbi Hilda-díjat vehetett át
Elismerés Zsurzs Kati a hét elején Gobbi Hilda-díjat vehetett át
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary