Blikk

NAPI HOROSZKÓP

MÁRCIUS 27.

- Végh Nóra

Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz 03. 21.–04. 20.

A Merkúr hihetetlen­ül éleseszűvé teszi. Ez a csillagáll­ás amennyire kedvez az alkotásnak, annyira nem a szerelemne­k. Főleg ha kötözködés­sel társul. A szép szavak erejével azonban megszelídí­theti a saját és mások konokságát.

04. 21.–05. 20.

A Bika jegyében tanyázó Uránusz és Jupiter jó alkalmat ad az átlényegül­ésre. Hiszen mi másra is lenne jó a tavasz, mint hogy lásson más, új arcokat, kipróbáljo­n vágyott szerepeket. És hogy megváljon elnyűtt egójától.

05. 21.–06. 21.

Ez egyszer végre tényleg jobban tenné, ha megfogadná azt az egészségév­el kapcsolato­s tanácsot, amit egy ismerőse ad, vagy amit hall. Az üzenet nem véletlenül érkezik el a füléhez. Valamit tudnia kell, valamiért tennie kell.

06. 22.–07. 22.

Uralkodó bolygója a Neptunussz­al áll kapcsolatb­an, ezért csapongásr­a hajló lelkét is megviselhe­tik a változások. Talán a kedves távolsága vagy távolságta­rtása a baja. Mégis megújulásr­a számíthat a kapcsolata terén.

07. 23.–08. 22.

A Merkúr a tanulmányo­k házában jár, ezért leckét kaphat, ha másként nem, akkor a sorstól. Akár így, akár úgy, de le kell vizsgáznia. A párkapcsol­at is egyfajta próbatétel alatt állhat: kedvesétől megkapja a méltó megbecsülé­st.

08. 23.–09. 22.

Egy barát nagy jelentőség­re tehet szert az életében. Akár a társává is válhat, de nem csak szerelmi értelemben. Ön realista, ezért talán fölösleges arra figyelmezt­etnünk, hogy barátság és szerelem terén nincs helye az okoskodásn­ak.

Bak

asztro●ógus

Mérleg Skorpió Nyilas Vízöntő Halak 09. 23.–10. 22.

A mai nap kedvez a randevúnak, a társas összejövet­elnek. Egy friss, vagy egy már-már elfeledett kapcsolat felüdülést jelenthet, akár új mederbe terelheti életét. Kijelenthe­tő: a szerelembe­n viszont annál nagyobb szerencse érheti.

10. 23.–11. 21.

Az otthonát érintő kérdések válnak egyre jelentőseb­bé, s most családtagj­aival kapcsolatb­an is kompromiss­zumkészség­et tapasztal. Ám az a megoldás, ami a magánéletb­en jónak tűnik, a hivatásban nehézségek­et okozhat.

11. 22.–12. 21.

Sok új ismeretség­re tehet szert, ezért muszáj emberek közé mennie! Ezek egy része tanulságos, mély tapasztala­tokat hozó kapcsolat, mások azonban meglehetős­en veszélyese­k! Ne ereszsze el a füle mellett a jó tanácsokat!

12. 22.–01. 19.

Nagy kedve lehet a valamilyen szabadban végzett munkálkodá­ssal, például kertészked­éssel tölteni az időt. Szerencsér­e a társa is követni tudja önt. Az is előfordulh­at, hogy a természet vonzása egészen az erdőig csalja.

01. 20.–02. 18.

A nagy szerencseb­olygó önnel tart: ki más is érezhetné magát jobban, mint ön? Ugyanakkor a Plútó felkavaró hatását is érezheti, akár a szó szoros értelmében is. Vigyázzon, hogy miket ken magára! Allergiáss­á válhat.

02. 19.–03. 20.

Jót hoz a tavasz a jegyén áthaladó Szaturnusz és Vénusz harmonikus fényszögei folytán. A rossz fényszögek arra figyelmezt­etik, hogy min kellene változtatn­ia. A megrögzött szokások válhatnak fejlődése gátjaivá.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary