Blikk

Elszundíto­tt hajbeültet­ése közben Curtis

►Állítólag tíz évet fiatalodik majd a rapper attól, hogy dús frizura lesz a feje tetején

- V. V.

Nagy álma válhat valóra Curtisnek, akit utolért a férfiak réme – elkezdett kopaszodni. A rapper a fél fejtetőjén elveszítet­te a haját, mire úgy döntött, hajbeültet­ésre vállalkozi­k.

„Ma végre teljesül egy nagy álmom – harangozta be a beavatkozá­st közösségi oldalán Curtis. – Hajbeültet­ésen veszek részt, hamarosan jelentkeze­m, hogy sikerült.”

A hajbeültet­ést végző klinika szerint ugyan a teljes eredményre még 8-10 hónapot kell várni,

ám a szinte kopaszra borotvált fejjel mutatkozó rapperrel együtt bíznak benne, az év végén már hatalmas hajkoronáv­al büszkélked­het a volt újpesti labdarúgó. A szakember lapunknak arról beszélt, a férfiakra jellemző kopaszodás leginkább örökletes, amely az esetek nagy részében a nagyszülők­ről marad az emberre.

A klinika vezetője a Blikknek elmondta, Curtis kopaszodás­a teljesen megfelel a korának, és az általuk végzett eljárással akár tíz évet fiatalodha­t látványra a rapper.

– Aki örökli ezt a hajlamot, ilyenkorra bizony félig megkopaszo­dik. Ezen azonban az általunk végzett, úgynevezet­t prémium FUE technológi­ával lehet segíteni, ha úgy tetszik, felturbózt­uk a haját – árulta el a Blikknek Ladics József, az Angyalföld szívében található klinika intézményv­ezetője.

A szakember azt is elárulta, hogy egy ilyen beavatkozá­s egy egész napot igénybe vesz, ám teljesen fájdalomme­ntes.

– Curtis reggel 8-ra érkezett, a délelőtt folyamán szedtük ki a hajhagymák­at, amelyeket a fejtető közepéig ültettünk vissza, hiszen nála addig tartott a kopaszodás mértéke.

Curtis nagyon jól érezte magát a műtét közben, azt mondta utána, hogy rég pihent ilyen jót, sőt el is aludt közben – mesélte a szakember.

A rapper a Blikknek elárulta, alig várja, hogy belőhesse a séróját.

– Nagyon zavart már, hogy kétoldalt eltűnt a hajam, ezért is vágattam mindig teljesen kopaszra.

Annyira jó és pihentető volt az egész beavatkozá­s, hogy tényleg elaludtam közben,

de ez az egész hét amúgy is a pihenésé, csak a hétvégén lesz zenekari próba. Mindenképp­en megnöveszt­em majd a hajam, bár egyelőre még csak a hegeket látom, ahol a beavatkozá­s történt, és a hajvonalat, ahol majd lesz hajam. De ha végre kinő, addig növesztem, hogy mindenféle frizurát lőhessek majd be magamnak – újságolta lelkesen Curtis.

Nem ő az egyetlen férfi sztár, aki hajbeültet­ésre vállalkozo­tt. Korábban Vásáry André, Árpa Attila, Szabó András Csuti és Tarcsi Zoltán, azaz Jolly is a műtéti eljárás mellett tette le a voksát a dús hajkorona érdekében.

– Kezdtem megbarátko­zni a gondolatta­l, hogy Bruce Willis-féle szerepeket fogok vállalni a következő években. Ekkor jelent meg a műtét lehetősége előttem, így megcsinált­attam, pár hónapra rá egy országos tévében ugrálgatta­m és énekelgett­em. Nem tartom cikinek vagy olyannak, amit szégyellni kellene. Vannak dolgok, amik sajnos a korral járnak, például az, hogy kevesebb haja lesz az embernek – mondta korábban erről Árpa Attila.

 ?? ?? Hit
A rapper bízik benne, hogy néhány hónap múlva teljesen megváltozi­k a fizimiskáj­a Ötezer hajszálat ültettünk át összesen, és az eljárástól nagyon szép eredményt várunk, ami tíz évet fiatalít majd rajta.
Hit A rapper bízik benne, hogy néhány hónap múlva teljesen megváltozi­k a fizimiskáj­a Ötezer hajszálat ültettünk át összesen, és az eljárástól nagyon szép eredményt várunk, ami tíz évet fiatalít majd rajta.
 ?? ?? Munkában
A klinika szakembere­i ötezer hajhagymát helyeztek át Curtis fején, látványos eredményt várnak a beavatkozá­stól
Munkában A klinika szakembere­i ötezer hajhagymát helyeztek át Curtis fején, látványos eredményt várnak a beavatkozá­stól

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary