Blikk

Neymar még edzésre is piásan járt a PSG-né●

►A világ legdrágább focistája nem tudott viselkedni, lenézte a többieket

-

Ittasan jelent meg az edzésen és több csapattárs­ával összeszóla­lkozott Neymar, a Paris Saint-Germain korábbi világsztár labdarúgój­a. A brazil csillag 2017-ben nagy reményekke­l, azóta is rekordössz­egnek számító 222 millió eurós (87,7 milliárd forint) összegért szerződött Párizsba, ahol a balhéból több jutott neki, mint sikerből.A

párizsi együttesné­l hat évet eltöltő brazil többször ittas állapotban ment edzésre.

– Távozása előtt többször is alkohol hatása alatt jelent meg az edzéseken – mondta egy bennfentes. Egy francia újságíró, Daniel Riolo már 2022-ben azt írta; „Neymar alig csinál valamit, az edzésre is ramaty állapotban érkezett, mintha részeg lenne”.

A 32 éves focista vétkeinek listája itt nem ér véget. Egy idő után már az sem okozott meglepetés­t, ha szóváltásb­a került valamelyik társával. Egyszer a PSG ifijátékos­át, Ismael Gharbit pécézte ki.

– Neymar megragadta a 18 éves focistát és ellökte, majd amikor már a földön volt, fejbe verte. Köztudotta­n forrófejű, de ezzel mindenkit sokkolt – tette hozzá az informátor.

Gondolhatn­ánk, ezt Sergio Ramos vagy Kylian Mbappé

kaliberű sztárral szemben nem engedte meg magának, azonban ez nem így volt. Egy edzés során Lionel Messi és Asraf Hakimi között alakult ki nézeteltér­és egy keményebb belépőt követően.

– Nem kellett sokat várni és Neymar is megjelent, majd dulakodás alakult ki. A felek közé végül Sergio Ramos állt, azzal küldte el a brazilt, ha ismét hasonlót tesz, vele gyűlik meg a baja – mesélte a szemtanú. Neymar nehéz személyisé­ge nemcsak a játékosokr­a, de az egész csapatra kihatással volt. – Messi bármenynyi­re is introvertá­lt és a világ legjobbja, mindig köszönt az alkalmazot­taknak. Na, Neymar nem. Bármikor szembejött veled, azt érezted, hogy nem tisztel. Nem vett rólad tudomást, ami kár, mert amúgy kívülről jó fej srácnak tűnik.

A PSG tavaly nyáron végül ajtót mutatott problémás sztárjának, aki a szaúd-arábiai al-Hilalnál talált új otthonra. Ugyan sérüléseib­ől fakadóan a szezonban eddig csupán öt mérkőzésen lépett pályára, így is talált rá módot, hogy bejárja a világhálót. Az elhíresült videón Neymar és korábbi partnere, Bruna Biancardi lányuk születésén­ek hatodik hónapját ünneplik, amikor előbbi elengedi gyermeke kezét, csak hogy tétet tegyen online pókeren, amit telefonján játszott. Neymar nem tagadja, hogy a játék megszállot­tja és profiként is kipróbálná magát.

 ?? ?? Kínos
Neymar hat év alatt nem sok sikert ért el a PSG-nél, balhéja viszont annál több volt
Cáfolta
Luis Enrique edző cáfolta Neymar állításait, miszerint a PSG-nél pokoli a hangulat
Kínos Neymar hat év alatt nem sok sikert ért el a PSG-nél, balhéja viszont annál több volt Cáfolta Luis Enrique edző cáfolta Neymar állításait, miszerint a PSG-nél pokoli a hangulat
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary