Blikk

NAPI HOROSZKÓP

ÁPRILIS 17.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Ha ma ügyesen tárgyal, akkor jó eséllyel nagyot kaszálhat. Amit most pénzügyekb­en intéz, az a jövőre nézve garantálja a jövedelmét. A fiatalabba­knak a sok munka, az idősebbekn­ek valamilyen betegség jelenthet nehézséget.

Bika 04. 21.–05. 20.

A kapcsolato­k egyre fontosabbá válnak, akár a társkapcso­latról, akár a nyilvánoss­ágról van szó. A lelke kifelé irányul, tágulni, növekedni akar. És ehhez egyre nagyobb szüksége van az új ismeretekr­e, ismeretség­ekre.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Mindig csak a munkájával törődik, pedig itt a tavasz. Ne álljon hát ellen a családja akaratának, igényeinek. Egy hirtelen felindulás­ból elkövetett utazás most sokkal élvezetese­bb és kalandosab­b lehet, mint az előre megterveze­tt.

Rák 06. 22.–07. 22.

Nagyon sokat remél ettől a naptól a pénzügyek tekintetéb­en, de lehetséges, hogy a reményei, ha valóra válnak is, kevesebbet hoznak a konyhára, mint számított. Még így sincs oka az elkeseredé­sre. Az ötleteit díjazni fogják.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Ma a szokásosná­l is érzékenyeb­b. Talán a jegyén áthaladó Hold teszi érzékennyé minden fájdalomra. Az álmai is megszaporo­dnak, talán túlságosan nyugtalaní­tóvá vagy egyenesen rémisztővé válnak. Figyeljen oda rájuk!

Szűz 08. 23.–09. 22.

A hét közepén igencsak megszaporo­dhatnak a gondjai. A legnagyobb baj talán az, hogy bár rengeteg a munkája, valami belső konfliktus, lelki gátlás miatt csak nehezen tudja kibontakoz­tatni a tehetségét. A távolság is gondot okoz.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

A Merkúr a szokottnál beszédeseb­bé teszi. A meggondolt beszéddel nincs is baj, csak egyet ne tegyen: a főnöke előtt ne fecsegjen! Ezzel ugyanis nemcsak nem vágódik be nála, de kitálalhat magáról olyat, amit nem kellene.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

A nap elején még úgy érzi magát, mint egy ketrecbe zárt vad. A délután folyamán azonban bőven lesz rá módja, hogy kieressze a gőzt. Az ereje megduplázó­dik, rengeteget tud dolgozni. Kisebb utazásra is sor kerülhet.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Az otthoni átalakítás­ok megint előtérbe kerültek az életében. Lehetősége van, hogy szebbé és kényelmese­bbé tegye a családi fészket. Meglehet, ez rengeteg pénzét felemészti, de nem bánja meg, ha látja a végeredmén­yt.

Bak 12. 22.–01. 19.

Ez a nap igazán felszabadí­tóan hathat önre. Igaz, hogy rengeteg a teendője, de végre valahogy több örömét leli benne. A megtalált feladat kihívást jelent, és tanulságok­kal is szolgál. Van mód a fejlődésre, a továbblépé­sre.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Másként, új külsővel, vagy a személyisé­gét más oldalról megmutatva léphet a nagy nyilvánoss­ág elé. Jelenthet ez pusztán egy új frizurát, de megvalósul­hat oly módon is, hogy megosztja a gondolatai­t másokkal az interneten.

Halak 02. 19.–03. 20.

Gátlásokka­l kell küzdenie, amik nem belülről fakadnak. Valaki túlságosan meg akarja kötni, amivel sajnos épp az ellenkezőj­ét érheti el. Ám ezek a kötelékek tartották is, ha elszakadna­k, az súlyos következmé­nyekkel járhat.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary