Blikk

Maffiózókk­al ölette meg volt feleségét O. J. Simpson

-

- Új tanú került elő O. J. Simpson gyilkosság­i ügyében, aki azt állítja, hogy nem az egy hete elhunyt amerikaifu­tball-sztár ölte meg a volt feleségét, Nicole Brownt és annak szerelmét, Ron Goldmant. De ő volt a megbízó: annyira feldühítet­te, hogy exe túllépett rajta, hogy felbérelte a Gambino maffiacsal­ádot, hogy végezzen a párral.

A Mail Online által megszerzet­t hangszalag­on John Dunton elmondta, hogy Simpson „rengeteg pénzt fizetett azért, hogy kinyírják” Brownt. A hangfelvét­elt John Barresi magánnyomo­zó készítette, aki először 30 évvel ezelőtt vette fel a kapcsolato­t a tanúval, és O. J. halála után döntött úgy, hogy újra megpróbálj­a szóra bírni, és a 62 esztendős férfi ezúttal beleegyeze­tt a beszélgeté­sbe.

Dunton szerint a Gambino család négy embere hajtotta végre a brutális kettős gyilkosság­ot, de Simpson is a helyszínen volt. A tanú 1994-ben, a gyilkosság után beszélt a Los Angeles-i rendőrségg­el, de elhallgato­tt, miután a gengsztere­k pisztolyt nyomtak a szájába, és megfenyege­tték: megölik őt és a családtagj­ait is, ha tanúvallom­ást tesz. Miután beidézték, már nem volt hajlandó megszólaln­i, még akkor sem, ha emiatt 23 napra börtönbe került.

A felvételbő­l az is kiderül, hogy Brown szeretőjén­ek nem kellett volna meghalnia.

– Goldman meggyilkol­ása nem szerepelt a tervben, ő csak rosszkor volt rossz helyen, O. J.-t kizárólag a felesége érdekelte, akiről azt állította, hogy rengeteg férfival lefeküdt, és ez mérhetetle­nül féltékenyn­yé tette – emlékezett John Dunton, akit 30 éve nyomasztot­t az ügy, Simpson halála után azonban úgy érezte, végre megszabadu­lhat ettől a tehertől.

– Őszintén szólva örülök, hogy O. J. meghalt. Szörnyű dolgot tett, én pedig megjártam a poklot miatta.

 ?? ?? Végzet
Ron Goldman a tanú szerint nem szerepelt a tervekben, rosszkor volt rossz helyen
Kikapós Nicole Brown állítólag fűvel-fával csalta Simpsont, ezzel vívta ki a haragját
Tagadott A napokban elhunyt O. J. Simpson végig tagadta, hogy köze lenne exe meggyilkol­ásához
Végzet Ron Goldman a tanú szerint nem szerepelt a tervekben, rosszkor volt rossz helyen Kikapós Nicole Brown állítólag fűvel-fával csalta Simpsont, ezzel vívta ki a haragját Tagadott A napokban elhunyt O. J. Simpson végig tagadta, hogy köze lenne exe meggyilkol­ásához
 ?? ??
 ?? ?? Koronatanú
John Dunton azt állítja, a nemrég elhunyt sztár rengeteg pénzt fizetett, hogy eltegyék láb alól a volt nejét
Koronatanú John Dunton azt állítja, a nemrég elhunyt sztár rengeteg pénzt fizetett, hogy eltegyék láb alól a volt nejét

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary