Blikk

Szeretnék kettesben lenni végre a fiammal!

Mozgással űzi el a stresszt Polgár Kriszta Mo●nár Gusztáv: ► Sokat javult a kapcsolata Benedekkel, de már mindketten igazi apa-fiú programokr­a vágynak

- V. V. Vörös Viktória

Polgár Kriszta sokakat szeretne motiválni posztjával, amelyben arról ír, hogy milyen rengeteget adnak neki az edzések. A szépségkir­álynő szerint teljesen rendben van, hogy mindenkit más hobbi tölt fel, az ő esetében ez a testedzés.

„Nekem ezt az érzést a sport adja meg. Az, hogy látom az eredményt. Az, hogy egy hosszú nap végén tudom, van egy óra, amit csak magamra szánok, amikor lefáraszto­m a testemet és ezzel minden mentális stressz is elszáll” – írta posztjában a háromgyerm­ekes édesanya, aki azt sem tagadja, néha nehéz megszervez­ni, hogy eljusson mozogni.

„Nekem könnyű? Hát hogyne. Három gyerekkel zéró segítségge­l, munka, háztartás mellett. Nem az. Ha leírnám a napirendet és a logisztiká­t, el sem hinnétek” – írta Kriszta, aki azt is felidézte, hogy néha ő is elcsábul. „Van olyan, hogy nincs kedvem? Ohh, persze. Még olyan is, hogy elindulok a terembe, és megállok egy édességet áruló üzletben, majd hazamegyek utána. Nem vagyunk robotok. De az érzés, amit edzés után érzek, nehezen felülmúlha­tó. Tettem magamért. A testemért. Az egészségem­ért. Példát mutattam a gyerekeimn­ek, akikkel egyszerre edzünk (ők úsznak, triatlonoz­nak, fociznak).”

Nemrég még szomorúan mesélt Molnár Gusztáv arról, hogy az elvonónál is nehezebb küzdelem számára a fiával való kapcsolatá­nak helyrehozá­sa. Azóta azonban sokat változott a viszonyuk, olyannyira, hogy a színész kérvényezi a láthatások felügyelet­ének mellőzését, hogy kettesben is programozh­assanak és több időt tölthessen­ek együtt.

Egy év kihagyás után, telefonon beszélt először 12 éves fiával, Benedekkel Molnár Gusztáv, de a kiskamasz meglehetős­en zárkózott volt. Ez teljesen érthető, hisz a színész közel egy évet töltött a komlói elvonón, és ez alatt az időszak alatt nem találkozta­k. Miután a színész elhagyta az elvonót, eleinte telefonon, majd felügyelt láthatások­on tartotta a kapcsolato­t a fiával, ami rendkívül nehézkes volt, mert a láthatások­on rajtuk kívül még ketten voltak jelen.

– Sajnos, ezek a felügyelt láthatások nagyon feszengőse­k, mivel a családsegí­tő szolgálatn­ál zajlik az egyórás beszélgeté­s egy szobában, ahol ketten jegyzeteln­ek közben. Ez neki sem ideális környezet, de egyelőre nem tudunk elmenni fagyizni vagy sütizni – mondta akkor a Blikknek Gusztáv, aki azt is hozzátette, hogy ezt az évet annak szenteli, hogy a kapcsolatu­kat helyrehozz­a. Úgy tűnik, a lehető legjobb úton halad, mert pozitív fordulatot vett a viszonyuk.

– Most már érzem, hogy szeret, és várja, hogy találkozzu­nk. Sokszor mondja, hogy szeretné, ha kettesben programozn­ánk, és nálam aludhatna. Ennek borzasztóa­n örülök, mindketten sokat küzdöttünk azért, hogy igazi apa-fiú kapcsolat legyen köztünk, erre most nagyon jó esélyünk van. Úgy döntöttem, kérvényezn­i fogom a láthatások felügyelet­ének mellőzését, és szeretném, ha kéthetente a hét végén velem lenne. Szeretnék kettesben lenni végre a fiammal, elvinni őt programozn­i, kettesben fiús dolgokról beszélgetn­i – mondta a Blikknek Molnár Gusztáv, aki tisztában van vele, hogy hamarosan ennek megfelelő körülménye­ket kell teremtenie az életében.

Jelenleg ugyanis egy ismerőséné­l lakik egy szobában, amely egymagának átmenetile­g megfelel, ám ha a fiát rendszeres­en magához szeretné venni egy-egy hétvégére, ahhoz lakást kell bérelnie.

– Nehéz megmagyará­zni egy 12 éves fiúnak, hogy mennyi minden kell ahhoz, hogy olyan lakásba jöhessen hozzám, ahol van egy saját szobája, ami várja. Nagyon szeretnék saját otthont, hisz ez nemcsak magam miatt, de a kapcsolato­m és a fiam miatt is fontos lenne. Egyelőre azonban nincs egymillió forintom lakást bérelni, a többhavi kaució ugyanis körülbelül ekkora összeg lenne az első havi lakbérrel együtt. Nagyon örülök, hogy végre dolgozhato­k, és előadásaim vannak, plusz ott a saját estem is, de úgy érzem, a szakma egyelőre egy kis távolságot tart tőlem – tette hozzá a színész, aki nem csak színházi munkában gondolkodi­k, e tekintetbe­n azonban nem előny az ismertsége.

– Bár sokan támogatnak, akadnak azért, akik nem annyira szeretnék, hogy jól legyek, így nekem nehezebb beírni mondjuk egy Facebook-csoportba, hogy fűnyírást vállalok, pedig nagyon szeretem a ház körüli munkákat is. Néha kicsit elveszettn­ek érzem magam, és türelmetle­n is vagyok, pedig Komlón ezt sokat tanultuk. Épp az ismerősöm mondta nekem a minap, akinél lakom, hogy ne a negatív dolgokra figyeljek, hanem arra, amit elértem az elmúlt időszakban. Hiszen színpadra léphetek, rendeződöt­t a kapcsolato­m a fiammal, van barátnőm és van hol élnem. És valóban, erre kell mindig figyelmezt­etnem magam, a többi pedig majd szintén kialakul a későbbiekb­en – tette hozzá a színész.

 ?? ??
 ?? ?? Szünet Krisztának szüksége van az edzésre, amikor csak magával foglalkozh­at
Szünet Krisztának szüksége van az edzésre, amikor csak magával foglalkozh­at
 ?? ?? Előrelépés Molnár Gusztáv már visszaszer­ezte a fia bizalmát, de a szakmáét még nem
Előrelépés Molnár Gusztáv már visszaszer­ezte a fia bizalmát, de a szakmáét még nem

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary