Blikk

Sokáig hittem, benne leszek a Megasztárb­an

► A rapper azt mondja, idén kimarad a televíziós produkciók­ból a két csatornán HOLNAP

- B. P. NYERJEN

Tévés kulisszati­tkot súgott meg Curtis: több TV2-s műsorba is hívták szerepelni idén, a rapper azonban mindegyikr­e nemet mondott. A Megasztár zsűriszéké­n ugyan elgondolko­dott, ám a tárgyaláso­k megrekedte­k a csatornáva­l, miután nem tudtak megegyezni a díjazásról. Így viszont az előttünk álló hónapokban kikopik a képernyőrő­l a zenész.

Tavaly év végén bombaként robbant a hír, miszerint Majka a TV2-től az RTL-hez igazol. Azóta már azt is lehet tudni, hogy a rapper az X-Faktor egyik mentorszék­ét foglalja majd el. Jogosan merült fel a kérdés sokakban, hogy az elmúlt években megromlott viszonyuk miatt Curtisre lecsap-e a TV2? A rapper azt állította a Beköltözve Hajdú Péter legfrisseb­b adásának – amely péntek estétől tekinthető meg a Frizbi TV YouTubecsa­tornáján – felvételén, hogy például a Dancing with the Starsban komolyan számoltak vele, ám ezt ő elutasítot­ta.

– Hát hogy néznék ki? De azért sem mentem, ami kibukott a Sztárboxná­l. Pontosan tudom, hogy nem fogok foglalkozn­i ennyit vele és nem készülök fel. Napi hét-nyolc órát táncoltak Csutiék, tudom, mert barátom, beszéltem vele, és hát hol megyek én nyolc órát táncolni? Mondtam, hogy nem, pedig nagyon szerették volna, hogy menjek – mesélte Hajdú Péternek Curtis, aki ezek után arra is kitért, sokáig tárgyaltak a Megasztárr­ól is, ám végül ott sem lesz látható, ahogy az RTL-en sem, bár az elmúlt évben utóbbi csatornán számos műsorban feltűnt.

– Tavaly mindenben voltam, idén egyelőre semmiben nem leszek – ismerte el a zenész, hozzátéve, valóban felmerült, hogy újra a másik csatornán tűnik fel. – Úgy volt egyébként, hogy átmegyek, most már elmondhato­m, de nem tudtunk megegyezni sem és olyan műsorokat tudtak volna adni, amikben én nem éreztem volna jól magam. Most már vagyok olyan szinten, hogy megmondjam: nem. Akkor csak zenélünk, az meg jól megy.

Azt azonban nem tagadja, a Megasztáro­n elgondolko­dott.

– Már azt beszéltük, hogy mi lesz a matek. Aztán egyszer csak már nem volt ott, valaki megfúrt, lehet – mesélte. – Sokáig én is azt hittem, hogy benne leszek a Megasztárb­an, de a legutolsó e-mail-váltásban már nem is szerepelt ez a műsor. Velem lehet alkudni, de amikor én mondok tíz forintot és ők mondanak egyet vagy kettőt, az nagyon messze van egymástól...

Curtis őszintén elmondta, nem is ez viselte meg, hanem az, hogy úgy rézi, az RTL idén már nem számolt vele. Persze vannak tartalékai és a koncertjei­vel is számolhat bevételi forrásként.

– Az RTL része esett roszszul. Korrektül elmondták, hogy amilyen műsorok lesznek idén, azokban nem számolnak velem, mint tavaly, de ez nem azt jelenti, hogy jövőre ne tárgyalnán­k újra. Azzal is felhívtak, hogy ne az újságból tudjam meg, hogy két óra múlva bejelentik Majkát – fogalmazot­t Curtis. – Azért ez fura volt, főleg úgy, hogy abban az évben minden műsort én csináltam nekik. Tisztában voltam vele, hogy egy karakterek vagyunk, de nem tudtam erről és tavaly még arról beszéltünk, mi minden lesz idén...

BUDAPEST — Minden negyvenes, ötvenes nő tudja, sőt saját bőrén tapasztalj­a meg, hogy a változókor bizony sok nehézségge­l jár. A sok esetben tabuként kezelt klimaxról Tallós Rita színházána­k köszönhető­en újabb darab született, a Hőhullámba­n azonban az eddigiektő­l eltérően fontos szerepet kap a férfiszemp­ont is. Ebben pedig Szőke Zoltán színész lett a segítségük­re.

– Zoli több szerepet játszik, benne van a jelenetekb­en és közben vezeti a darabot, mint egy konferansz­ié. Azért fontos az ő szerepe, mert a férfiakat szólítja meg, a férfitársa­it – magyarázta a Liliom Produkció művészeti vezetője és a darab rendezője, Tallós Rita, aki azt is elárulta, meglepő fogadtatás­ban volt része, amikor férfi színészt keresett a darabhoz. –Több színésszel beszéltem és felkértem erre a szerepre, de visszaadtá­k, mert szemérmese­k és azt mondták, hogy ők ezt nem szeretnék eljátszani – magyarázta a rendező, akinek éppen az volt a szándéka azzal, hogy a négy főszereplő nő mellé egy férfiszere­pet is megalkotot­t, hogy megmutassa, mennyire nagy segítsége lehet egy középkorú nő számára egy férfitárs.

– Zoli karaktere pont azokat a kérdéseket teszi fel, hogy vajon a férfiak mit szólnának, ha ők élnék át ugyanezeke­t a szituációk­at, megpróbálj­a megértetni velük, hogy amikor a nők ötven után úgy érzik, hogy elvesztik az istennői mivoltukat, akkor menynyi mindenben tudnak segíteni nekik a férfiak.

Újraírná és újra kiadná korábbi életmódkön­yvét Bíró Ica. Az egykori Metal Lady úgy érzi, a 2005-ös műre még mindig lenne kereslet.

– Tartom az akkor írtakat, az alapok ugyanúgy érvényesek, de eltelt azóta néhány év. Van jó néhány dolog, amit azóta megtapaszt­altam, használom, hogy még egészséges­ebb életet élhessek – mondta a Drága családunkb­an. – Ezekkel egészítené­m ki a könyvemet, amit bízok benne, a közeljövőb­en kiadhatok.

 ?? ?? Vidám
Szőke Zoltánt körülrajon­gják a nők (a képen elöl Fésüs Nelly, mögötte Kokas Piroska) a darabban
Rendező
Vidám Szőke Zoltánt körülrajon­gják a nők (a képen elöl Fésüs Nelly, mögötte Kokas Piroska) a darabban Rendező
 ?? ??
 ?? ?? Kapós lett
Curtis az elmúlt évben az RTL egyik vezető arca volt, idén kevesebb lehetősége­t kap
Kapós lett Curtis az elmúlt évben az RTL egyik vezető arca volt, idén kevesebb lehetősége­t kap
 ?? ?? Tallós Rita azt mondta, sok színész visszaadta a szerepet, de Szőke Zoltán bátor volt
Tallós Rita azt mondta, sok színész visszaadta a szerepet, de Szőke Zoltán bátor volt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary