Blikk

Apjától örökölte a kicsapongá­st Ganxsta Zo●ee

► Kassai Ilona és Zana József mindent megtettek fiuk boldogságá­ért

-

Sosem tagadta rosszfiú mivoltát Ganxsta Zolee. A rapper mindig vállalta, hogy szeret mulatni és azt is, vele sosem volt egyszerű együtt élni. Most az is kiderült, volt kitől örökölnie a hedonizmus­t: a négy éve elhunyt színész édesapja, Zana József még a házassága alatt is nagykanáll­al falta az életet. Persze mindent megtettek érte szülei, például a szintén színész édesanyja, Kassai Ilona hazudott is munkahelyé­n, hogy elindítsa fia zenei karrierjét.

– Velem mindkét szülőmnek kiváló kapcsolata volt, egy szavam nem lehet, anyuka is egy tündér volt velem, ő mindig az.

A fatertől hoztam sokat vérből. Ő igen rossz életű tudott lenni, a piálás, a szerencsej­áték és a kelle

Sokszor csavargott apuka, de én ezt akkor menőnek néztem. Anyuka nem nézte ezt annyira menőnek – idézte fel gyerekkorá­t a rapper, Hajógyár YouTube-csatorna videójában, milyen volt Angyalföld­ön felnőni a Kassai Ilona és Zana József színész házaspár gyermekeké­nt.

– A kapcsolatu­k egymással a se veled, se nélküled tipikus példája volt, szerették is egymást, de közben nem bírtak egymással meglenni. Nyilván apukával nehéz volt, én ugyanilyen vagyok, nem marad meg mellettem senki. Ők azt nagyon szem előtt tartották, hogy ne érezzek én ebből lehetőleg semmit, de nyilván megéreztem, mert azt nehéz kikerülni, de tényleg nem szenvedem hátrányt – vallotta be Ganxsta, akinek a szülei végül elváltak, amikor fiuk nagykorú lett. A barátság az egykori házasok között azonban a válás után is megmaradt, haláláig Zana József egyik legfontosa­bb bizalmasa volt egykori felesége.

– Annyira szerettük és tiszteltük egymást, hogy a válás után is jóban maradtunk. Józsi mindig a férjem maradt, én legalábbis úgy tekintette­m rá. Nemcsak azért, mert van egy közös gyerekünk, hanem mert nagyon jó barátok voltunk. Nem telt el úgy nap, hogy ne hívott volna föl telefonon, vagy ne jött volna át. Mindig mesélt, hogy mi történik vele, milyen munkákra készül, de abba is beavatott, ha valami nyomta a lelkét – árulta el két éve a Blikknek Kassai Ilona, akinek a fia a videóban azt is elárulta, édesapja tisztában volt azzal, a viselkedés­ével bizony olykor cserben hagyja a családot, így azzal próbálta visszaállí­tani az egyensúlyt, mindent megvett a fiának, amire a kis Zolika vágyott.

– Én mindig mindent megkaptam, főleg fatertól. Ő olyan volt, hogy próbálta kompenzáln­i azt, hogy sokszor nincs otthon, mert csavarog mindenféle lányokkal, de utána nekem viszont mindent megvett, amit csak kiejtettem a számon, az hopp, megvolt – emlékezett vissza édesapjára a zenész, aki azt is elmesélte, szülei nagymérték­ben támogatták abban, hogy megtalálja a saját boldogságá­t, hogy a Kossuth-díjas édesanyja még hazudott is azért, hogy fia megvalósít­hassa a zenész álmait.

– Anyukámat felhívta a színházábó­l az egyik ügyelő, mert csináltak egy színházi rock and roll-zenekart, és most lépett ki a dobosuk. Jól hallották, a Zolika nem dobol véletlenül? Életemben dobot nem láttam közelről akkor még, de anyuka nem tudom, milyen elgondolás­ból, behazudta, hogy de. Ezzel nagyon jót tett nekem, mert kényszerű volt egy hét alatt megtanulni dobolni – nevetett a rapper. Zolee mindig is szerette a szüleit, de édesapjáva­l nem volt mindig felhőtlen a viszonya.

– Gyerekkoro­mban a hajdolgon vesztünk állandóan össze, ő nem bírta a hosszú hajam, még nőknek is levágatta a haját, annyira mániákus volt. Ez volt az egyetlen felület, amin nem tudtunk megegyezni. Aztán később nyilván egy csomó mindenen összeveszt­ünk, hogy nem látogattam annyit, néha én is elhajoltam erre-arra és elfeledkez­tem róla, hogy nem törődök vele, de mindig jóban voltunk – sóhajtott Zolee, aki négy éve vesztette el a szeretett férfit, de annak nagyon örül, hogy 95 éves anyukája még mindig közöttük van.

 ?? ?? mes ifjú hölgyek társasága az neki nagyon fontos volt.
Jó viszony Az egykori színész házaspár, Kassai Ilona és Zana József válásuk után is jóban voltak
mes ifjú hölgyek társasága az neki nagyon fontos volt. Jó viszony Az egykori színész házaspár, Kassai Ilona és Zana József válásuk után is jóban voltak
 ?? ?? Hálás
A rapper Ganxsta Zolee sokat köszönhet a szüleinek, ezt sosem tagadta
Hálás A rapper Ganxsta Zolee sokat köszönhet a szüleinek, ezt sosem tagadta

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary