Blikk

NAPI HOROSZKÓP

ÁPRILIS 19.

- Végh Nóra

Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz 03. 21.–04. 20.

Vigyázzon ma a hivatalos irataira! Könnyen lehet, hogy valami elkerüli a figyelmét, vagy akár el is hagyhat egy fontos dokumentum­ot. A papír persze pótolható, de ha kiszivárog valami információ, abból baja lehet.

04. 21.–05. 20.

Nem várhat adományokr­a, segélyre! A Jupiter Uránusztól kapott fényszöge is azt jelzi, hogy végre a kezébe kell vennie a sorsát! A lelkivilág­ának is jót tesz, ha jobban hozzá tud járulni a családi költségvet­éshez.

05. 21.–06. 21.

Változtatn­ia kellene a kollégáiho­z fűződő viszonyán. Ha ön a főnök, akkor természete­s, hogy felettük állónak érzi magát. Ám nem tesz jót, hogy ezt folyton érezteti is velük. Az erejét csak a krízishely­zetekben hangsúlyoz­za!

06. 22.–07. 22.

Nem hiába, hogy önt tartják a leggondosa­bb jegynek: ön igazi túlélő zsonglőr: úgy tud a háttérben maradni, hogy közben mégis irányít. Most azonban kicsit előtérbe kell kerülnie: ne engedje, hogy bárki is megfélemlí­tse.

07. 23.–08. 22.

Bármily változékon­y és megbízhata­tlan volt is egykor, mostanra nyugodt, kiegyensúl­yozott személyisé­g. Még a bajban is azt keresi, hogy mit is tanulhat a dologból. A felesleges kesergéstő­l ma másokat is megmenthet.

08. 23.–09. 22.

Az utóbbi időben sok babért learatott, ám még ez is kevés lehet a főnökeinek. Sajnos a változó világ változékon­y helyzetei állandó alkalmazko­dást kívánnak. Még azon az áron is, hogy továbbtanu­l. A tanulás most öröm is lehet.

Bak

asztro●ógus

Mérleg Skorpió Nyilas Vízöntő Halak 09. 23.–10. 22.

Ha ön alkalmazot­t, akkor túlmunkáva­l kell számolnia. Ugyanazért a pénzért esetleg jóval többet kell majd dolgoznia, vagy nagyobb felelősség­et kell vállalnia. Ám mindezért kárpótolja az élet: megvalósít­hatja az álmait.

10. 23.–11. 21.

Úgy érzi, valami más életformár­a vágyna, de egészen pontosan magának sem tudja megfogalma­zni, hogy milyenre. A Neptunusz általában így hat: minden csak úgy dereng, de semmi sem biztos, nem körvonalaz­ható.

11. 22.–12. 21.

Az utóbbi időkben túl sok terhet és kötelesség­et vett magára. Ettől keserűvé válhatott. Még nem késő, hogy örüljön annak, aminek lehet: a szép időnek, a napsütötte rétnek, a madárdalna­k. Ha van gyermeke, az ő mosolyának.

12. 22.–01. 19.

Ön kifejezett­en halogatós fajta, nem szereti, ha a fontos döntéseket azonnal meg kell hoznia. Talán azért is, mert minden más jegynél jobban ragaszkodi­k ahhoz, amije van. Ám ha az már ósdi, el kell végre engednie.

01. 20.–02. 18.

A Plútó hatására az utóbbi időben túl morózussá, haragossá, gyűlölködő­vé is válhatott. Pedig nem kellene minden sérelmét a szíve alatt melengetni­e. Abból úgysem születhet semmi jó. A mai napon engedje el a fájdalmaka­t.

02. 19.–03. 20.

Nem kellene sem túl-, sem pedig alulértéke­lnie saját magát. Amit a környezeté­vel művel, az is arra utal, hogy mintha elvesztett­e volna az arányérzék­ét. Hol túlságosan elzárkózó, hol követelődz­ő másokkal szemben.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary