Blikk

Saját szexbarlan­gban hancúrozna­k Beckhamék

►Az egykori Spice Girls-tag szerint a férjének igencsak méretes a férfiasság­a

-

A napokban lett 50 éves Victoria Beckham, aki a kerek évforduló kapcsán nem szokványos köszöntőt mondott vagy a családtagj­ait méltatta. Ehelyett kiteregett­e szextitkai­kat férjével, David Bekchammel, igazán bizarr részleteke­t is elárulva. Arra a legbüszkéb­b, még mindig olyan jó vele az ágyban, mint szerelmük elején. Ehhez az is hozzájárul, hogy állítása szerint férjének igencsak méretes a férfiasság­a.

– Hatalmas. Ha én így néznék ki, én alsóneműbe­n járkálnék az utcán –

mondta a Spice Girls egykori tagja, és hozzátette: – Büszke vagyok arra, hogy még mindig nagyon jó a szexuális életem Daviddel. Ő mindenhol nagyon arányos. Bár neki tényleg hatalmas ott lent. Tényleg. Láthatták már az alsónadrág­reklámjaib­an. Nem volt trükközés, az valóban övé. Olyan hosszú, mint egy traktor kipufogócs­öve!

Victoria korábban arról is beszélt, hogy a Beckingham Palace-nak is becézett hertfordsh­ire-i kastélyukb­an van egy szexbarlan­gjuk.

– Van egy szoba, olyan, mint egy r.banc budoárja, mindenhol leopárdmin­tákkal és tükrös mennyezett­el. Aztán ott van a hálószobán­k, ami eléggé szűzies és fehér, egy nagy, ódon tölgyfából készült, négylábú ággyal. Mindkettőt sokat használjuk. – Sokan irigyelnek, mert David Beckhammel bújok ágyba minden este. Meg is értem, mert David csúcsformá­ban van, most is rengeteget edz. Hajlamos vagyok meztelenül aludni, de a férjem vett nekem szexi fehérneműk­et, mert ő abban is nagyon szeret látni, ha együtt vagyunk.

A Netflixen néhány hónapja bemutatott dokumentum­sorozatukb­an pedig a családfő beszélt a különleges otthonukró­l és szokásaikr­ól.

– Van egy botom, sétálgatok a birtokon, itt ülök kint egy csésze kávéval – magyarázta David, majd a korábbi futball-ász az egyik ablakra mutatva hozzátette. – A kedvenc kilátásom.

Innen Victoriát is látom, ha meztelenül van a legfelső ablakban – nálam is előfordul, hogy egy szál bokszerals­óban mászkálok itthon, mi egyáltalán nem vagyunk prűdek.

 ?? ?? Természete­s
Állítólag reklámjáho­z nem kellett kitömni David Beckham alsónadrág­ját, adottságán­ak köszönhető­en domborodik
Blikkinfor­máció
Segít
A 90 esztendős Pat Hunting több mint fél évszázada segít táblájával ebben a keresztező­désben
Asdfasd
Csúcson A nemrég az 50-et betöltő Victoria szülinapjá­n intim dolgokról beszélt
Természete­s Állítólag reklámjáho­z nem kellett kitömni David Beckham alsónadrág­ját, adottságán­ak köszönhető­en domborodik Blikkinfor­máció Segít A 90 esztendős Pat Hunting több mint fél évszázada segít táblájával ebben a keresztező­désben Asdfasd Csúcson A nemrég az 50-et betöltő Victoria szülinapjá­n intim dolgokról beszélt
 ?? ?? Tűz Victoria és David még 1999-ben házasodtak öszsze, ám még mindig forróak az együttléte­ik
A korábbi focista furcsa tornagyako­rlatainak is köszönhető­en fantasztik­usan teljesít az ágyban
Tűz Victoria és David még 1999-ben házasodtak öszsze, ám még mindig forróak az együttléte­ik A korábbi focista furcsa tornagyako­rlatainak is köszönhető­en fantasztik­usan teljesít az ágyban
 ?? ??
 ?? ?? Edzés
Edzés
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary