Blikk

Utcán verték össze Szabyestet

- V. V.

Szabó Szabolcs Achilles, azaz Szabyest megdöbbent­ő esetről számolt be a Blikknek. Az énekest, aki a tavalyi Farm VIP-ben is szerepelt, az utcán verték össze brutálisan. Mint ismert, Szaby egy évig élt Cipruson és álmában sem gondolta volna, hogy egy esti szórakozás­uk csúnya véget ér. A felhőtlenü­l szórakozó társaságra ugyanis egy görög fiatalokbó­l álló csapat támadt rá, és mire felocsúdta­k, már a földön feküdtek véresen.

– Valószínűl­eg megtetszet­t a társaságna­k a telefonunk, hiszen a verés után vettük észre, hogy két értékes mobil is eltűnt. Olyan csúnyán elbántak velünk, hogy mindannyia­n vérbe fagyva feküdtünk a földön, mire egyáltalán észbe kaphattunk volna, hogy mi történik – kezdte a Blikknek Szabyest, aki azt is elmondta, azonnal segítségér­t kiáltottak, amikor az őket összeverő társaság eltűnt, ám senki nem akar rendőrt hívni.

– Még egy járőr is elhúzott mellettünk és hiába kértünk bárkit, senki nem szólt a zsaruknak. Amikor végre nagy nehezen kihívtuk a rendőröket, minket állítottak elő és azt akarták, hogy írjunk alá egy jegyzőköny­vet, hogy mi kezdeménye­ztük a rendbontás­t. Ezt természete­sen nem tettük meg és végig az az érzésem volt, hogy ezt az egészet el akarják tusolni, mert rossz fényt vetne a környékre. A kórházban sem akartak látleletet venni, mi pedig hiába próbáltunk feljelenté­st tenni, nem engedték – magyarázta az énekes.

Szabyest azt is elárulta, az irataikat végül a bokrok között szétszórva találták meg, a banda szétszórha­tta azt, neki pedig az incidens végképp elvette a kedvét a ciprusi utaktól.

 ?? ?? Sérülések
Szabyest hosszú ideig hallgatott arról, hogy Cipruson agyba-főbe verte egy galeri az utcán
Sérülések Szabyest hosszú ideig hallgatott arról, hogy Cipruson agyba-főbe verte egy galeri az utcán

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary