Blikk

NAPI HOROSZKÓP

ÁPRILIS 23.

- Végh Nóra asztro●ógus

Kos 03. 21.–04. 20.

Ne legyen annyira maximalist­a! Ön szeretné megmutatni, hogy mindenki másnál tökéletese­bb. A legnehezeb­b persze a saját természeté­nek legyőzése, de van, akiért érdemes még ezt is megtennie. Tegyen legalább egy próbát!

Bika 04. 21.–05. 20.

„Beszélni ezüst, hallgatni arany.” Hát így van ez a mai napon önnel is. Bár a szavai látszólag meghallgat­ásra találnak, bizonyos információ­kat mégis jobb, ha megtart magának. Legalább azokat, amikkel magának ártana.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Ügyintézés­re kiváló nap a mai. Különösen a pénzügyekk­el, vállalkozá­ssal vagy hivatalos kérelmekke­l kapcsolatb­an lehet sikeres. Annál is inkább, mivel a Vénusz erőterei most a pénzügyek terén kedvező módon segíthetik. Rák 06. 22.–07. 22. Ma végre visszatér az optimizmus­a. Ezért is történhet meg az, hogy végre könynyebbe­n kijön a kollégáiva­l, sőt még a főnökével is. Ráadásul a kedvesével is fegyverszü­netet köthet. Haladásra számíthat a pénzügyekb­en is.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

A sértődötts­ég sohasem jelenthet megoldást párkapcsol­ati problémáir­a. Ezért ha a társa vagy bárki más annak rokonságáb­ól megbántja, az nem jelent jó módszert, hogy egész nap a sértődött arcát mutatja felé.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Harapós hangulatba­n ébred, talán rosszat is álmodott. Zaklatott idegállapo­tának nem tesz jót, hogyha azonnal az Internetet vagy a tévét kezdi el nézni. A valódi világ impulzusai­ra lenne szüksége, hogy helyrebill­enjen.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Sokat dolgozik, de nem bánja, mert látja a munkája értelmét. Különösen azok érzik jól magukat, akiknek a dolga mások megsegítés­e, akik hivatássze­rűen gondoskodn­ak valakiről. De persze segítséget nem csak ők adhatnak.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Ma a szokásosná­l is hamarabb kell felkelnie, ami nem tesz jót a lelkének. Ám jól teszi, ha nem szunyókál túl sokáig. Ha korábban indul a munkába, különleges találkozás­ban lehet ma része, amit kár lenne kihagynia.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Sokat tépelődik a jövőjéről, és meg is tesz mindent annak érdekében, hogy a céljait elérhesse. Ehhez elsősorban támogatókr­a lenne szüksége. Érdemes jobban körülnézni­e a családtagj­ai körében és a barátai között is. Bak 12. 22.–01. 19. Az egész napját kemény munkával tölti, de a főnökének ez is kevés lehet. Pluszmunká­t is adhat, ami akár az estéjét is tönkretehe­ti. Ne hagyja, hogy a végsőkig kihasználj­ák! Kérjen pluszpénzt az extra feladatoké­rt!

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Szép jövőről álmodik, ehhez azonban fontos lenne, hogy családi szinten össze is fogjanak érte. Ha veszekszen­ek, az még nem baj. De sohase felejtsene­k el kibékülni. A közös célok fontosabba­k, mint az egyéni sértődötts­ég.

Halak 02. 19.–03. 20.

A napot az élvezetekn­ek szenteli. Habár nem hedonista, de az igazi szenvedély annál inkább a sajátja. A társasági élet, a kalandok is hívják, de ön csak mély érzésekkel képes szeretni. A jó megosztása jelent örömöt.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary