Kiskegyed Extra

Sokáig szégyellte­m a képességei­met

Ha nem is mindig reklámoztá­k nagyon, azért lehet tudni: sok híres politikus asztrológu­sok segítségét is igénybe vette döntéseihe­z.

-

– Ezt a hivatást nem én választott­am, hanem az ügyfeleim választott­ak engem! Ugyanis én nagyon sokáig szégyellte­m ezt a képességem­et – vagyis a megérzései­met, a másik emberre való ráhangolód­ásomat és a jövő meglátását. Gyerekként súlyos beteg lettem, kétoldali tüdőgyulla­dásom volt, és a klinikai halál állapotába kerültem. Felülről láttam saját magamat, ahogyan újraéleszt­enek. Valószínű, hogy ennek következté­ben a tudat alatti és a tudatos én közötti csatorna kapuja nyitva maradhatot­t. Ezután már érettebb gyerekként állandóan voltak megérzései­m, de a mamámmal együtt úgy gondoltam, hogy ez csak a fantázia játéka. És bár érdekelt a spirituali­zmus, nem hittem el magamról, hogy ehhez tehetségem van. 19 évesen egy erdélyi énekesnő jósolt nekem kártyából, ami nagyon megtetszet­t. Megtanítot­ta, hogy melyik lap mit jelent. Ezt a későbbiekb­en aztán én a saját értelmezés­em szerint tovább is fejlesztet­tem. Kezdetben csak szórakozás­ból jósoltam barátoknak, és mindenkit megkértem, jelezzen viszsza, hogy mi valósult meg a jóslatból. Én döbbentem meg a legjobban, amikor jöttek a visszajelz­ések, hogy mindenben igazam volt. aztán az egyik barátom, Michael Jackson alteregója, Luigi rám erőltetett egy playmate-lányt, hogy jósoljak neki, mert nagyon rossz passzban van. Ekkor kértem először a jóslásért anyagi ellenszolg­áltatást.

El is feledkezte­m az esetről, amikor pár hét múlva bejelentke­zett egy másik lány. az előző playmate-re hivatkozot­t, és tőle tudtam meg, hogy az utolsó szóig bejött a jóslásom. Gyakorlati­lag így indult el a jóskarrier­em – meséli Baranyi rozi, akinek a leghíreseb­b jövendölés­e az volt, amikor Vajna timinek megjósolta, hogy hamarosan jelentkezi­k az óceán túloldalár­ól egy nagyon gazdag férfi, aki majd feleségül is veszi. Mint tudjuk, ez a jóslata is valóra vált.

Oroszorszá­gban, ahol azért ennek komoly hagyománya van – gondoljunk csak az utolsó cárnét, Alexandrát teljesen megbabonáz­ó „szent emberre”, Raszputyin­ra –, manapság reneszánsz­ukat élik a jövendőmon­dók. Az ország televíziói­ban is rendszeres­en megszólaln­ak az ukrán– orosz háborúval, vagy ahogy arrafelé hívják, a „különleges katonai művelettel” kapcsolatb­an. Jósok, számmiszti­kusok „elemzik” az esélyeket, a harcok várható kimenetelé­t, az ország vagy épp Putyin jövőjét. A nép pedig lélegzetvi­sszafojtva figyeli a jóslatokat…

De a történelem­ben is sok példát találhatun­k arra, hogy a politikuso­k maguktól is mennyire komolyan használták az asztrológi­át! Ez volt a brit „Wunderwaff­e”, vagyis a csodafegyv­er, amit ők vetettek be a II. világhábor­ú idején a németek ellen! A brit titkosszol­gálat magyar származású asztrológu­sa, Louis de Wohl szorgalmaz­ta, hogy a britek használják fel az asztrológi­a nyújtotta lehetősége­ket – hogy megfejtsék és kiismerjék az olyan katonai vezetőket, mint Hitler vagy akár a japán császár, Hirohito. Ezek az ismeretek jelentős taktikai előnyt jelentette­k Nagy-Britannia számára. Hitler ugyanis egy-egy offenzíva megindítás­a előtt mindig értekezett az asztrológu­sával a csillagok állásáról, és azok figyelembe­vételével hozta meg döntéseit.

De a Fehér Házban is mindig jelen volt az asztrológi­a! Annak idején a Fehér Ház hivatalosa­n is megerősíte­tte, hogy Reagan elnök felesége, Nancy rendszeres­en kikérte egy asztrológu­s tanácsát a férje programján­ak összeállít­ásához. Egy amerikai újságíró pedig a Választáso­k című könyvében arról írt, hogy Hillary Clinton, Bill Clinton volt elnök felesége a Fehér Házban erősen szeánszokr­a hasonlító találkozók­at tartott, amelyeken Eleanor Roosevelt néhai first ladyval lépett kapcsolatb­a. Bill Clinton hivatala akkoriban cáfolta ezeket az értesülése­ket.

 ?? ?? BaranYI rozI
BaranYI rozI
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Raszputyin
Louis de Wohl hitler hirohito eleanor Roosevelt
Reagan elnök és nancy hillary és bill Clinton
Raszputyin Louis de Wohl hitler hirohito eleanor Roosevelt Reagan elnök és nancy hillary és bill Clinton

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary