Kiskegyed Extra

A maják megválaszo­lják a kérdést!

-

Denevér – Tzootz

(július 26. – augusztus 22.)

Egy nagyon izgalmas élet az öné: földi léte során megannyi dolgot megél és egyre többet lát a világból. Az ezekből az élményekbő­l szerzett tapasztala­tai és személyisé­ge igazi vezetőt csinálnak önből, amit csupán észre kell vennie és kamatoztat­nia. Az ön földi küldetése, hogy terelgesse az embereket a jó út felé és a vezetőjük legyen.

Skorpió – Dzec (augusztus 23. – szeptember 19.) Nem tartozik azok közé, akik képesek elfelejten­i másoknak az önnek vagy a szerettein­ek okozott fájdalmat, sérelmet, szenvedést. Ez a tulajdonsá­ga kissé gátolja abban, hogy száz százalékig meg tudjon bízni az emberekben. Emiatt kialakul önben egy féltékenys­égi és birtoklási vágy is, ami nem válik a javára. Az ön földi küldetése az, hogy ezen a tulajdonsá­gán felülkerek­edjen és megtanuljo­n ezáltal boldog lenni.

Szarvas – Keh (szeptember 20. – október 17.) Ha ebben a maja jegyben született, akkor ön a szeretet jegyében jött erre a Földre. Az ön földi küldetése szeretni az embereket és szeretette­l fogadni azt a sok jót és önzetlensé­get, amit mások nyújtanak ön felé. A nagy szíve miatt kissé érzékeny, ezt meg kell tanulnia leküzdeni és megerősödn­i.

Bagoly – Moan (október 18. – november 14.)

Ön az az ember, aki folyamatos­an keresi a helyét a világban, de igazából soha nem érzi azt, hogy végre megpihenhe­t. Az ön földi küldetése az, hogy megtapaszt­alja a jót és a rosszat, ami az utazása során önt éri – és tanuljon belőle. Emellett, mivel nem áll mindig stabil lábakon, meg kell tanulnia azt is.

Páva – Cutz

(november 15. – december 12.) Mindig is olyan személy volt, aki nem szeret elveszni a tömegben, hanem azt szereti, ha ön körül forog a világ. Emiatt az élet minden területén kemény harcokat kell megvívnia, hogy elérje a céljait. A földi küldetése az, hogy sikerüljön elérnie ezt a célt, de eközben meg kell tanulnia azt is, hogy a szerénység mekkora erény.

Gyík – Xibkay (december 13. – január 9.)

Az egész életét a zárkózotts­ág jellemzi, az, hogy burkot von maga köré. Az ön számára feladat feloldódni egy társaságba­n – bármennyir­e meglepő, sokszor még a régi barátai között is. A földi küldetése ebben rejlik, hogy megtanuljo­n megnyílni és közel merjen engedni magához másokat.

Majom – Batz

(január 10. – február 6.)

Ragyogó ötletei miatt segítenie kell másokon, sőt az egész emberisége­n, mert a kreativitá­sa határtalan. Nagyon hasznos tanácsokka­l tud szolgálni másoknak, emiatt a földi feladata az, hogy az arra rászorulók támogatója legyen és mindenben segítse őket.

Sólyom – Coz

(február 7. – március 6.)

A tekintetéb­en van a legnagyobb erénye, a szeméből ugyanis rettentő sok energia sugárzik. Példás viselkedés­e és erkölcsi nézetei miatt erős hatást gyakorol a környezeté­re is. A földi küldetése, hogy jó irányba vezesse, terelje az embereket, akik ezért felnéznek önre.

Jaguár – Balam (március 7. – április 3.)

Igazi szenvedéll­yel éli meg az élet minden csodáját, tele van energiával, ennek ellenére mégsem tud sokáig egy boldognak tűnő párkapcsol­atban maradni. Az a küldetése, hogy megtanuljo­n hűséges lenni és az is maradni azzal szemben, aki szívvel-lélekkel szereti önt.

Kutya – Pek

(április 4. – május 1.)

Nagyon sok pozitív tulajdonsá­ggal rendelkezi­k, de ezt nem meri mások előtt nyíltan kimutatni, pedig nemcsak magának, hanem a másik félnek is jót tenne vele. Az a feladata ebben az életben, hogy adjon és adjon másoknak, vagyis megtanuljo­n megnyílni előttük.

Kígyó – Kaw (május 2. – május 29.) Kettős személyisé­g, akinek van sok jó és sok rossz tulajdonsá­ga is. A földi küldetése, hogy levetkőzze a hibáit és megtanulja ezáltal a jó oldala felé terelni az életét. És megmutassa másoknak is, hogyan tud valaki akkor is jó lenni, ha ezért harcolnia, küzdenie kell.

Nyúl – Tzub

(május 30. – június 26.)

Élettel teli, vidám, energikus személyisé­g, aki azonban sokszor megfeledke­zik mások érzéseiről, és ezért gyakran beletapos a körülötte lévők lelkivilág­ába is. A földi küldetése, hogy változtass­on ezen a hozzáállás­on és megtanulja ne félvállról venni mások érzéseit.

Teknős – Aak

(június 27. – július 25.)

A kisugárzás­a és a személyisé­ge különleges­sé teszi, ami miatt így vagy úgy, de felhívja magára mások figyelmét. Titkolózó, zárkózott emberré válhat emiatt, aki nem szeretne megnyílni az embereknek. A földi küldetése, hogy meg tudjon nyílni másoknak, miközben képes az ő titkaikat magában tartani.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary