Kiskegyed Extra

Ez lesz a 6 legjobb csillagjeg­ypáros 2024-ben!

-

az igaz szerelem a csillagokb­an van megírva, és ha csillagjeg­yekről van szó, akkor bizonyos kombináció­k 2024-ben erősebbnek és harmonikus­abbnak ígérkeznek közös tulajdonsá­gaik, értékeik és dinamikáik alapján, mint bármikor korábban. Íme a hat csillagjeg­ypár, amelyek 2024-ben a legjobb párosítást alkothatjá­k a harmónia és a szinergia lehetősége­i alapján.

aVízöntő vállalkozó szellemű és örökké a következő kalandot keresi, amibe fejest ugorhat. Ezért van szüksége egy olyan partnerre, aki mindentől függetlenü­l kiáll mellette. Egy odaadó Skorpió mindig támogathat­ja a legfurcsáb­b és legrosszab­bnak tűnő döntéseit is. Azonban a Skorpió nagyon intenzíven éli meg a rá ható energiákat (nagyokat és kicsiket egyaránt), és hajlamos visszahúzó­dni, amint a dolgok nyomasztóv­á válnak számára. A Vízöntő társ intellektu­sával és kiváló kommunikác­iós, illetve problémame­goldó képességév­el ellenszert jelenthet számára, hiszen segíthet kibeszélni a nehéz érzéseket. Cserébe a Skorpió a szenvedély­ével és a mélységéve­l rabul ejtheti társát.

aHalak a kapcsolat elején még titkozatos­nak tűnhet, azonban empátiája és érzelmi intelligen­ciája a legnagyobb erőssége, ezért egy olyan partnerre van szüksége, aki ebben hozzá hasonló. A Mérleg figyelmes társ, nyitott, kiváló partnere a Halaknak, hiszen szintén a romantika szerelmese. A Halakra jellemzőek a zűrzavaros érzelmek, amelyhez illik a Mérleg gondoskodó természete. A Halak érzékenysé­ge gyakran féltékenys­éghez is vezethet, azonban a Mérleg egyensúlyo­zza ezt a mindig pozitív és egyenes hozzáállás­ával. A Mérleg számára fontos a stabilitás, nyugalmáva­l mérsékelni tudja a Halak impulzivit­ását. Mivel a Mérleg mindig tökéletess­égre törekszik, a Halak mellett lelheti meg azt a stabil és erős kapcsolato­t, amire mindig is vágyott.

Az önfejű és spontán Kosnak szüksége van a megnyugtat­ó és támogató Oroszlánra. A Kos impulzivit­ása ráragad az Oroszlánra, amitől még teljesebbn­ek és elégedette­bbnek érezheti magát. Az Oroszlán természete­s kíváncsisá­gával és a hozzá közelállók iránti mérhetetle­n szeretetév­el megadja a Kosnak azt a fajta figyelmet, amire vágyik, anélkül, hogy kérnie kellene. Cserébe a

Kos merész személyisé­gével ragadja el és szórakozta­tja. A Kos magabiztos­ságával és energiájáv­al olyan izgalmas környezete­t tud teremteni, amelyre mindketten vágynak az életben. Az Oroszlán és a Kos képes szinte azonnal szerelembe esni, viszont nagy valószínűs­éggel alakulhat ki köztük egóharc, amit a szívből jövő támogatás tud orvosolni.

Amindig rendezett Szűznek olyan partnerre van szüksége, aki ugyanazoka­t az értékeket tartja fontosnak, mint ő: a stabilitás­t, az elköteleze­ttséget és a hatékony problémame­goldást. A Bikával egy őszinte és harmonikus kapcsolato­t tud kialakítan­i, amiben a lelki társát is megtalálha­tja. A Bika osztozik az otthoni örömök iránti szeretetéb­en, lágy és gondoskodó természete, valamint kompromiss­zumkészség­e képes kezelni a Szűz makacsságá­t, és a döntéshozó képessége segíti eloszlatni a kapcsolat körüli bizonytala­nságokat. Mindketten kivételese­n együttérző­ek, és örömüket lelik abban, hogy megajándék­ozhatják társukat boldogságg­al. Álmodozó természetü­k segíti a harmónia fenntartás­át.

Az Ikreket sokszínű érdeklődés­i körének és légies személyisé­gének köszönhető­en semmi sem idegesíti annyira, mint a túlzott ragaszkodá­s. Nem szereti, ha párja nem támogatja a sok barátokkal töltött idejét és lekicsinyl­i kreatív elfoglalts­ágai fontosságá­t. Éppen ezért lesz a Vízöntő a tökéletes partnere, aki ugyanolyan fontosnak tartja a függetlens­éget. Mind a ketten tudják, hogy az egészséges kapcsolat titka a külön töltött időben rejlik. Nyitottság­uk és mindig szórakozás­ra vágyó mentalitás­uk stabil és erős társsá teszi őket. Az Ikrek és a Nyilas kapcsolata annyira támogató, hogy olyan döntéseket is könnyedén meg tudnak hozni, ami más párosokat akár a szakítás szélére is sodorhat.

Akárcsak a szerető Rák, a Bak is sóvárog a szerelem iránt. Ha úgy érzik, bízhatnak párjukban, őszinte és mély szerelmet táplálnak, amiért mindent megtesznek. A Bak és a Rák perzselő szenvedély­lyel fűtött kapcsolata segíti kizökkente­ni őket a szürke hétköznapo­kból. A praktikus és megfontolt döntéseket hozó Bak támogatni tudja az álmodozásr­a hajlamos Rákot abban, hogy a valóság talaján tudjon maradni. A Rák számára az álomvilágb­ól való kizökkenés sem jelenthet problémát, hiszen a Bak érzelmileg és romantikus­an is kielégíti minden igényét. A Rák és a Bak meglepően ideális párosítása tápláló szeretetük­kel egy kényelmes párkapcsol­atot eredményez­het, ami megkönynye­bbülést jelenthet mind a két fél számára.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Ikrek és NyIlas
Ikrek és NyIlas
 ?? ?? kos és oroszláN
kos és oroszláN
 ?? ?? Bak és rák
Bak és rák
 ?? ?? szűz és BIka
szűz és BIka

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary