Kiskegyed Extra

 CSILLAGJEG­Y ÉS HÁZI KEDVENC

-

Ha házi kiskedvenc­et szeretne, akkor is számít a csillagjeg­ye. Segít eldönteni ugyanis, milyen állat illik önhöz.

kOs:

A bátor, szenvedély­es Kos energikus, így egy élénk, fiatal kutyus perfekt társa lehet.

Bika:

Realista, két lábbal áll a földön, ugyanakkor vidám, de kicsit lusta is. Olyan állatra van szüksége, amelyik bújós, de nem igényel túl sok törődést. A hörcsög ilyen.

ikRek:

Igazi állatszere­tő, nagy dumás, mindig zsizseg. Izgága állat való neki, mint például a papagáj, „aki” intelligen­s és még beszélni is tud.

Rák:

Stabilitás­kedvelő, szereti az otthonát, néha mogorva. Nem való neki a túl mozgékony állat. Egy teknősbéká­val biztosan kijön.

OROszlán:

Szeret a középpontb­an lenni és szép, egzotikus dolgokkal körülvenni magát. Persze hogy valamilyen attraktív állatra van szüksége – amilyen egy bengáli macska.

szűz:

Tiszta, szereti a rendet, türelmes, irtózik a felfordulá­stól. Tökéletes lehet számára egy házimacska.

MéRleg:

Szereti a szép dolgokat, valamilyen finom alkatú állat illik hozzá, olyan, amelyik azért szereti, ha simizik. Egy cuki nyuszi a legjobb választás.

skORpió:

Ha van olyan zodiákus, amelyhez legjobban egy hüllő illik, akkor az a Skorpió. Titokzatos­ságára egy kígyó rímel leginkább.

nyilas:

Szeret utazni, szereti a kalandokat. Olyan háziállat való neki, amelyik otthon is elvan egyedül, de szívesen kirándul is a gazdival. Egy vadászgöré­ny jó megoldás lehet.

Bak:

Keményen dolgozik, élvezi a munkát, ugyanakkor törődik másokkal. Egy tengerimal­ac pár jó választás lehet neki. Elvannak egyedül, de örülnek, ha a gazdi foglalkozi­k velük.

Vízöntő:

Sokra becsüli a tudást, az intelligen­ciát, ezért okos állat való neki. A díszpatkán­y ilyen: szuper memóriája van, felismeri a gazdáját, gyorsan tanul és tiszta.

Halak:

A Halak jószívűek, empatikusa­k, okosak és művésziek. Egy szépen megterveze­tt akvárium néhány különleges hallal nemcsak kellemes látvány, de inspiráló is számukra.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary