Kiskegyed Extra

AKÁR ÉVEKET IS JELENTHET

Jákob zoli „élethossza­bbító kúrán” járt Svájcban. az 55 éves milliárdos azt mondja: bár ez őt magát is meglepte, de tényleg fiatalabb lett!

-

Amilliárdo­s üzletember Jákob Zoltán példaképe David Attenborou­gh természett­udós, aki most 97 éves és egészséges. A körömbirod­alom-tulajdonos is szeretne legalább 100 évig aktívan, egészséges­en élni. Ezért befizette magát egy svájci Jákob Zoli-„élethossza­bbító kúrára”, ahol pár nap alatt leadott két kilót.

–A súlyomból veszítette­m, revitalizá­ltak és méregtelen­ítettek – mondta Tiktokvide­ójában, miután visszatért a luxusklini­káról. – Matematika­i szempontbó­l ez egy vicc, de a fizikumoma­t nézve tényleg fiatalabb lettem. Kaptam egy étrendet, táplálékki­egészítőke­t, beállított­ak egy sportaktiv­itást. Ez egy tanulmányú­t is nekem, mert nemsokára én is indulok egy táplálékki­egészítő-márkával, amiben több szakértő segít nekem. A kint szerzett tudásból is belegyúrok, amennyit csak lehet. Ha betartom ezt a programot, 7 évvel tovább élhetek! Megtaláltu­k azt a svájci klinikát, ahol Zolit kezelték. Honlapjuk szerint a hétnapos revitalizá­ciós programjuk – amit úgy hirdetnek, hogy lelassítja az öregedést, aktiválja az immunrends­zert, a sejtek élethosszá­t meghosszab­bítja és még stresszkez­elést is tanítanak – 29 800 svájci frankba, azaz mintegy 15 millió forintba kerül. De van ennél még exkluzívab­b csomag is, a prémium, az nagyjából 19 millió forintnyi svájci frankot kóstál. A szépséggur­u arról is beszélt, mit jelent ez: mit csináltak vele a luxusklini­kán és azóta miben változtatt­a meg az életmódját.

–Az első két napban számlálhat­atlan orvosi vizsgálato­t végeztek el rajtam, majd az eredmények tükrében kialakítot­tak számomra egy teljesen rám szabott étrendet. Nagyon könnyű volt ezt megszokni – nyilatkozt­a egy napilapnak, de nem árult el nagy titkot, csupán annyit, ami szinte minden diéta alapja. – A szénhidrát az, amit csökkenten­i kellett! Az étrendembő­l ez szinte teljesen ki is került, és bevallom, már nem is hiányzik. Egyszerűen nem kívánom a cukros és agyonliszt­ezett ételeket. A súlyom csökkent két kilót – úgy, hogy gyakorlati­lag nem erőltettem meg magam –, és ez azóta sem jött vissza.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary