Kiskegyed

Hannaróza is rajongva szereti Annát

Krausz Gábor szerelmes. Mint ahogy kislánya, Hannaróza is – ugyanabba a nőbe…

-

Krausz Gábor és Mikes Anna története nem egyszerű love story, inkább tündérmese, amibe sokáig nem engedtek bepillanta­ni. A sztárséf a Palikék világa by manna című műsorban viszont részletese­n beszélt arról, hogyan szerettek egymásba a táncos lán�nyal. Elismerte, hogy az érzéseik nem a műsor után alakultak ki.

– Azért nem vállaltuk fel, mert egyrészt nem akartam, hogy a műsor ezzel foglalkozz­on, másrészt pontosan tudtam, hogy ez hogyan működik. Ez lehet egy szikra, ami fellángol, de ki tudja pontosan, hogy meddig ég. Mindenképp­en szerettem volna megvárni a műsor végét, mert az egy buborék, ahogy már elmondtam többször. Együtt voltunk nagyon sokat a táncteremb­en, beszélgett­ünk, de az nem az élet. Ahogy lement a műsor, akkor volt időnk egy picit egymással foglalkozn­i, beszélgetn­i, jobban megismerni egymást – nemcsak táncruhába­n, hanem normálisan. Mindenképp szerettem volna megvárni azt, hogy ez hova fut ki, hogy a Hanni ezt hogyan kezeli, megszereti-e Annát – magyarázta a séf Palikéknak, és azt is hozzátette, hogy persze Annának is hagyott időt, hogy biztos legyen abban, mit érez. – Nem akartam semmit sem ráerőszako­lni, hogy teher legyen, hogy ezt be kell jelenteni. Hanem amikor ő is úgy érzi, hogy biztos bennem, és én is biztos vagyok benne, akkor ezt fel lehet vállalni.

Gábor azt is elmesélte, hogyan barátkozot­t össze kislánya, Hannaróza és szerelme, Anna.

– Már az elején is volt bent táncórákon, és láttam, hogy nagyon jó barátnők lesznek. Volt bent a stúdióban is próbán. Anna-mánia van! Ráadásul pont A szépség és a szörnyeteg témájú táncunk főpróbájár­a látogatott el Hannaróza, ami olyannyira tetszett neki, hogy azóta ő is sárga Belleruháb­an játszik otthon. Óriási Anna-szerelem van, és ezt nagyon jó látni.

 ?? ??
 ?? ?? Már a DWTS-ban is láthatóan óriási volt köztük az összhang, de csak jóval utána jelentetté­k be, hogy együtt vannak
Már a DWTS-ban is láthatóan óriási volt köztük az összhang, de csak jóval utána jelentetté­k be, hogy együtt vannak

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary