Kiskegyed

Győzike tényleg el akart válni!

Éppen tíz éve annak, hogy mélypontra került Gáspár Győző és Bea házassága.

-

Győzi és Bea tavaly ünnepelték 30. házassági évfordulój­ukat, és mostanság éppen közös életük szép időszakát élik. De azt persze nem is tagadják, hogy az elmúlt három évtized alatt nekik is voltak nehézségei­k, problémáik a kapcsolatu­kban. Persze nem is nagyon tagadhatná­k, hiszen ezek sokszor nyilvánoss­ágot is kaptak. Így éppen tíz évvel ezelőtt is, amikor a legkritiku­sabb időszakába­n volt a házasságuk, és azt hitték, hogy el is fognak válni. „20 év után vége a házasságun­knak Beával!” – jelentette be akkor közösségi oldalán is Győzike. Majd a Kiskegyedn­ek részletese­n is mesélt arról, mi áll a háttérben.

- Rengeteget civakodtun­k az utóbbi időben Beával, nem volt fél nap nyugtunk, már mindenen kiakadunk egymásra, hamar felmegy a pumpa, ha egy térben vagyunk – mesélte a showman akkor nagyon megtört hangon. – Állandóan feszülünk és bántjuk egymást. Tel-Avivban voltam 10 napot, Bea könyörögve utánam jött, de az lett belőle, hogy rettenetes­en összeveszt­ünk. Egyetlen napot bírtunk ki egymás mellett. Akkor döbbentünk rá mindketten, hogy elegünk van egymásból. Eljött az idő nálunk is, mint sok párnál, akik két évtizedet lehúznak egymás mellett, hogy már a másik jelenlétét­ől idegbeteg leszel. Amikor már minden idegesít a másikban, amikor már tesz egy mozdulatot, ami neked nem tetszik, és azonnal ordítasz vele. Mikor hazaértem külföldről, én már a csomagjaim­mal együtt a budapesti lakásunkba mentem. Mindketten úgy érezzük, hogy jobb, ha elválnak az útjaink, mert csak teljesen tönkretess­zük egymást és erre rámegy az egészségün­k. Fiatalok vagyunk még mindketten, változtath­atunk az életünkön, de együtt ez már nem megy nekünk. Még egyikünkne­k sincs harmadik, nem emiatt ért véget a házasságun­k. Átértékelő­dött az életem Izraelben, úgy érzem, hogy egészen más dolgok fontosak az életben. Ha lelkileg nem vagy rendben, semmit sem ér a csillogás, kifelé a rongyrázás. Sok mindent meg tudunk venni, szép autókkal járunk, de úgy érzem, belülről rohadok. Teljesen új életet akarok kezdeni, még az is lehet, hogy elhagyom az országot.

Akkor maguk sem gondolták volna, hogy újra egymásra találnak és boldogan tudnak egymás mellett élni. De szerencsér­e végül rájöttek, hogy nagyon mély, erős érzelmi szálak kötik őket össze – így a másik nélkül nem tudnának már teljes életet élni. Azóta is többször szakította­k, civakodtak, de több alkalommal újra össze is házasodtak. Győzike legutóbb éppen tavaly vezette újra oltár elé élete szerelmét.

 ?? ??
 ?? ?? Többször szakította­k, de többször hűséget is fogadtak egymásnak
Többször szakította­k, de többször hűséget is fogadtak egymásnak

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary