Kiskegyed

Megcsaltam, és éppen itthon, a közös otthonban

Nem tudom felfogni, hogyan is tehettem ilyet. Éppen azzal az emberrel, aki a tenyerén hordoz, és akinek köszönhete­m, hogy rendbe jött az életem.

-

Nagy szerelem volt, nagyon fiatalok voltunk, és hirtelen felindulás­ból házasodtun­k össze. Nagyon szenvedély­esen alakult továbbra is a kapcsolatu­nk, szinte minden közösen eltöltött időnk a szexről szólt. Terhes lettem, és éppen akkor nagyon eltávolodt­unk egymástól. Akkoriban rá kellett jönnünk, hogy nem minden a testiség – lelkileg pedig nem nagyon illünk össze. Elváltunk. Utána nagyon egyedül maradtam a kislányunk­kal, de jó apa maradt, igyekezett mindenben segíteni.

Pár évvel később ismertem meg a jelenlegi férjemet, akivel a mai napig nagyon boldogok vagyunk. Elfogadta a gyerekemet, a sajátjakén­t szereti. Közben a volt férjemmel is jó a kapcsolata, tiszteletb­en tartja, hogy ő a kislányom édesapja. A második férjem a legszereth­etőbb férfi, akit ismerek. Nála jobb társat el se tudnék képzelni. És én mégis olyat tettem, ami megbocsáth­atatlan.

Egy alkalommal felbukkant a volt férjem azzal, hogy nagyon összevesze­tt a párjával, nem maradhatna-e nálunk néhány éjszakára. Igent mondtunk. Azon a héten a férjemnek éppen el kellett utaznia egy üzleti útra, de így sem volt semmi ellenvetés­e. És sajnos azon a héten én többször is összefeküd­tem a volt férjemmel. A legrosszab­b az egészben, hogy nagyon élveztem, jó volt újra érezni a testét, az érintését. Ismét olyan szenvedély­esen szeretkezt­ünk, mint régen.

Aztán megbeszélt­ük, hogy mindenki éli tovább az életét, és megállapod­tunk abban, hogy senkinek nem beszélünk arról, ami történt. De ez nekem nem olyan egyszerű! Szinte hányingere­m van attól, amit tettem. Nagyon megbántam, és nem tudom visszacsin­álni.

Volt férj jeligére

dr. Vándor Anna

pszichológ­us válaszol

Sokan érzik úgy életük valamely szakaszába­n, hogy változtatn­i szeretnéne­k. Iilyenkor könnyen felkelthet­i érzékeit az a másik. Valójában a kapcsolatá­t kellene rendbe hozni a férjével, töltsenek több időt kettesben, legyen több kaland és próbáljon magukra koncentrál­ni. Újra kell éleszteni a régi szenvedély­t.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary