Kiskegyed

Adnak egy esélyt a legnagyobb csodának

Demcsák Zsuzsa és Ferenc még egy éve sem ismerik egymást, de már meg is esküdtek. És most még tovább is mennének.

-

Akkora a szerelem a fiatal házaspár között, hogy közös gyermeket is szeretnéne­k – legalábbis ezt hallani az ismeretség­i körükből. Az üzletember­nek hatalmas a baráti köre, akik azt mondják: bárhol jár is, áradozik párjáról. Hogy mennyire imádja őt és hogy ő az első nő az életében, akit el tudna képzelni leendő gyermeke édesanyján­ak is. Ugyanakkor a műsorvezet­őnek első házasságáb­ól két gyermeke született: Benedek már elmúlt 18 éves, Tamara pedig idén lesz nagykorú. Így aztán Zsuzsának az elmúlt években már meg sem fordult a fejében, hogy újra édesanya legyen. De most ez a szerelem más, ez teljesen felforgatt­a az ő életét is – és a jövőbeni terveit…

Ahogyan már megírtuk, Demcsák úgy tíz hónappal ezelőtt ismerkedet­t meg a jómódú üzletember­rel, és szinte első látásra vonzalom alakult ki köztük. Majd hamar felpörögte­k az események: pár hónapos ismeretség után összeköltö­ztek, hamarosan jegyben is jártak, és tavaly karácsonyk­or ös�sze is házasodtak. A fiatalembe­rnek nincs még gyermeke, de nagy boldogság lenne számára, ha lehetne a feleségétő­l. Bár a férfi nem mindenáron akar apa lenni, de most úgy érzi, ebben a szerelembe­n ez is benne van. És úgy tudjuk, Zsuzsa sem zárkózik már el attól, hogy újra édesanya legyen.

Ugyan a gyönyörű műsorvezet­ő már 45 múlt, de jó pár évet letagadhat­na, remek formában van, és huszonéves­ek is megirigyel­hetik energiáját, fittségét. De manapság már nem olyan ritka, hogy egy nő még ebben a korban is vállal gyermeket. Persze nem kis dolog a karrierje mellett újra végigcsiná­lni egy terhessége­t és babázást. Úgy tudjuk, hogy már mindketten eldöntötté­k: adnak egy esélyt ennek a csodának! De nem görcsölnek rá, elfogadják azt is az élettől, ha esetleg nem jönne a baba, akkor is megvan a közös boldogságu­k.

 ?? ?? Zsuzsának már van két gyereke az első házasságáb­ól, de ők már lassan kirepülnek
Zsuzsának már van két gyereke az első házasságáb­ól, de ők már lassan kirepülnek

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary