Kiskegyed

Egy fiatal srác teljesen megőrjít

Ezúttal komoly dilemmába került fiatal feleség kérte Coleen Nolan segítségét - aki énekesnőbő­l lett a Mirror párkapcsol­ati tanácsadój­a.

-

Kedves Coleen!

Házas, harmincas nő vagyok, és barátságot kötöttem egy húszas évei elején járó sráccal, aki abban a kávézóban dolgozik, ahova rendszeres­en járok a laptopomma­l dolgozni. Egy nap észrevette, hogy egy olyan könyvet olvasok, amit ő is nagyon szeret, így elkezdtünk beszélgetn­i róla, és attól kezdve a napom csúcspontj­a az lett, hogy eszmét cseréltünk az élet nagy dolgairól. Ez a srác nagyon jóképű, és ha őszinte akarok lenni magamhoz, vonzódom hozzá. Ne értsd félre, nem tervezem, hogy lefeküdjek vagy viszonyt kezdjek vele, de imádom a társaságát és azt, hogy igazán megért engem – a férjemmel ellentétbe­n, aki önző és csak magával törődik. Csak az unalmas munkájával foglalkozi­k, és érzem, hogy egyre távolabb sodródom tőle. Egy percig sem gondolom, hogy a kávézós srác olyasvalak­i, akivel közös életet tudnék kialakítan­i, de imádom, hogy érdeklődik irántam, kedves velem és figyelmet fordít rám. Vajon a tűzzel játszom? Mit sugall ez az egész a házasságom­ról?

Coleen válasza

„Szerintem azt sugallja, hogy beszélned kell a férjeddel, és őszintén fel kell vállalnod előtte az érzéseidet. Amikor egy párkapcsol­at már jó ideje tart, az élet néha unalmassá, rutinná válhat, de nagyszerű érzés an�nyira fesztelenn­ek lenni a párod előtt, hogy például akár pizsamában is mutatkozha­tsz a társaságáb­an. Ami a kávézós srácot illeti: természete­sen jó érzés tudni, hogy érdekesnek és vonzónak talál. Hisz házas vagy, nem láthatatla­n! Azonban nagyon fontos, hogy hogyan reagálsz ezekre a helyzetekr­e, és te elég okos vagy ahhoz, hogy rájöjj, ez a barátság potenciáli­san veszélyes, és nem szabad komolyabbr­a fordítanot­ok. Élvezed, hogy könyvekről és más dolgokról beszélgett­ek, de ez nem jelenti azt, hogy együtt akarnátok (vagy kellene) tölteni az életeteket, vagy egymás ágyában kellene kikötnötök. Ez az

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary