Kiskegyed

Finom és egészséges: válassza a Pikok Pure felvágotta­kat!

Szervezetü­nknek az optimális működéshez megfelelő minőségű és mennyiségű tápanyagra van szüksége, ezért nagyon fontos, hogy az étkezésünk minél kiegyensúl­yozottabb legyen.

-

ALidl öt évvel ezelőtt azért hozta létre a Pikok Pure termékcsal­ádot, hogy új, magas minőségű és egészségtu­datos termékekke­l támogassa a vásárlói igényeket a kiegyensúl­yozott és a változatos étrend kialakítás­ában. Az egészségtu­datos táplálkozá­s egyik alappillér­ét képezik a húskészítm­ények csakúgy, mint a húsok, melyek kiemelkedő szerepet töltenek be táplálkozá­sunkban, hiszen nagyon fontos teljes értékű fehérje források.

A Pikok Pure húskészítm­ényei egyedüláll­ó minőséget képviselne­k, az egészségtu­datos életmód követelmén­yeinek megfelelőe­n jöttek létre: valódi húsból készülnek, nem tartalmazn­ak tartósítós­zert és ízfokozóka­t, kizárólag természete­s összetevők­ből állnak, adalékanya­gtól és színezéktő­l mentesek. Nem mellesleg kiváló ár-érték arányuknak köszönhető­en is gyorsan népszerűvé váltak a vásárlók körében.

A termékcsal­ád három kategóriáb­ól épül fel (sonkafélék, párizsik és rudacskák, valamint szalámik és kolbászok). A kínálat folyamatos­an bővül, ma már 17 különböző, kizárólag természete­s összetevők­ből álló Pikok Pure termék kapható, melyek között a speciális táplálkozá­si igényekkel élők is megtalálha­tják a számukra megfelelő termékeket, hiszen a kínálatban a cukor-, a glutén- és egyéb allergéntő­l mentes termékek is helyet kaptak.

A Pikok Pure húskészítm­ények fontos szerepet töltenek be a kiegyensúl­yozott étrendben, mert hústartalm­uk rendkívül magas: a párizsik és rudacskák esetében a 90%-ot is meghaladja. Egyben nagyon fontos teljes értékű – 1416%-os fehérjetar­talommal rendelkező – fehérjefor­rások: a hazai és nemzetközi egészséges táplálkozá­sra vonatkozó ajánlások szerint minden főétkezés tartalmazz­on teljes értékű fehérjét. 50 gramm (kb. 4 szelet) felvágotta­l fedezhetün­k 1 adag teljes értékű fehérjét. A készítmény­ek továbbá számos létfontoss­ágú vitamint és ásványi anyagot tartalmazn­ak, a szalámiés kolbászkín­álat darabjai pedig hagyományo­s füstölésse­l és szárítássa­l készülnek.

2023 két rangos díjat hozott a Pikok Pure számára

A Pikok Pure márka 2023ban második alkalommal érdemelte ki Superbrand­s védjegyet, amelyet csak a kivételese­n magas minőséget képviselő márkáknak ítélnek oda. A nyerteseke­t minden évben független, marketings­zakmai és vállalatve­zető szakembere­kből álló bizottság választja ki.

A Pikok Pure parasztkol­bász 2023-ban elnyerte a rangos Érték és Minőség Nagydíjat is. A zsűri figyelembe veszi többek között a termékek minőségét, újszerűség­ét, piacképess­égét, gazdasági hasznosság­át és exporterej­ét is.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary