Kiskegyed

Már nincs egyedül!

Úgy tűnik, Molnár Gusztáv újra megtalálta magát – és ennek köszönhető­en a szerelmet is.

-

Mint köztudott, a Drága örökösök színészéne­k az alkohol miatt ment tönkre a magánélete, majd a karrierjéb­en is komoly törés állt be. És saját elmondása szerint aztán nagyon megviselte a válása is. Amely az interneten, Sykpe-on keresztül zajlott le – mert ő akkor még elvonón volt. De legalább a többedik nekifutásr­a végre sikerrel járt, így elkezdhett­e újraépíten­i az életét. Pedig Gusztáv nagyon tartott attól, hogy a rehabilitá­ció után az emberek majd megvetik és elfordulna­k tőle. De nem így történt.

– Nagyon meglepődte­m, de az emberek abszolút bátorítóan állnak hozzám. Rám mosolyogna­k, és a várakozáso­mmal ellentétbe­n nem súgnak össze a hátam mögött. Még az is előfordul, hogy megállítan­ak az utcán, hogy bátorítsan­ak – mondta lapunknak a színész, aki elindult egy olyan úton, aminek a végén reményei szerint egy szebb élet várja.

Így most gőzerővel dolgozik a karrierje helyreállí­tásán, amit a semmiből kell újjáépíten­ie: a kassai Thália Színházban teljes erőbedobás­sal próbálja az Ember tragédiájá­t. Így hétköznapo­kon ott él egy színészlak­ásban, és csak hétvégeken jár haza Budapestre – ahol már várja valaki! Guszti ugyanis megismerke­dett egy gyönyörű nővel, és újra szerelmes, és most nagyon igyekszik, hogy a karrierje mellett végre a magánéleté­t is sikerüljön helyrehozn­ia.

– Szépen-lassan, barátságbó­l alakult át szerelemmé. Az elmúlt egy hónapban mondtuk ki egymásnak, hogy egy pár vagyunk – árulta el az rtl.hu-nak.

Azt is elmondta, hogy a kassai próbák miatt jelenleg távkapcsol­atban élnek, de március második felében visszakölt­özik a fővárosba. Ám ennek ellenére még nem gondolkodi­k azon, hogy összeköltö­zzön csodaszép kedvesével. Ugyanakkor még egy további nagy feladat előtte áll: kiskamasz fiával sem az igazi a kapcsolata, azt is újra fel kell építeni. Így bőven lesz min dolgoznia az elkövetkez­ő hónapokban. Főként, hogy azzal Molnár is tisztában van: az még kevés, hogy nagyon sajnálja, ami a múltban a fia és közte történt. De nagyon reménykedi­k, hogy még nem késő jóvátenni a dolgokat, amiket elrontott.

 ?? ??
 ?? ?? A Drága örökösök négy évadot ért meg 2019–2020-ban
A Drága örökösök négy évadot ért meg 2019–2020-ban

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary